Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη: Στην παράταση την πρόκριση οι «Κόκκινοι Διάβολοι» (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη: Στην παράταση την πρόκριση οι «Κόκκινοι Διάβολοι» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/8/2020 00:38
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Κοπεγχάγης με 1-0 στην παράταση (0-0 κ.δ) και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό. Ο Μπρούνο Φερνάντεζ με πέναλτι (95') το μοναδικό γκολ των "Κόκκινων Διαβόλων" οι οποίοι είχαν και 3 δοκάρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πιέσει στο πρώτο δεκάλεπτο κερδίζοντας απλά δύο κόρνερ, η Κοπεγχάγη όμως ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Αράμι όμως να μην εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα των Άγγλων στο 12'. Στο πρώτο 20λεπτό οι Δανοί έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, στη συνέχεια όμως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ανέλαβαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαν την κατοχή αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε σε φάσεις μέχρι το 45' όταν ο Γκρίνγουντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σόλσκιερ μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το προβάδισμα και στο 52' ο Γκρίνγουντ με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ράσφορντ σκόραρε από κοντά όντας όμως εμφανώς εκτεθειμένος. Οι τυπικά γηπεδούχοι στο 63' είχαν νέο δοκάρι σε σουτ του Μπρούνο Φερνάντεζ και τρία λεπτά μετά οι Δανοί άγγιξαν το γκολ, το σουτ του Οβιέδο όμως σταμάτησε πάνω στα σώματα.

Ο ρυθμός ανέβηκε η Γιουνάιτεντ έψαχνε με θέρμη το γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος με τους Φερνάντεζ και Πογκμπά όμως να μην καταφέρνουν να νικήσουμε με σουτ τον Γιόνσον. Ο Δανός τερματοφύλακας μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Μαρσιάλ στο 84' κρατώντας όρθια την ομάδα του. Ο Γάλλος φορ άργησε να τελειώσει νέα ευκαρία στις καθυστερήσεις και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο και πάλι το σύνολο του Σόλσκιερ ήταν αυτό που έψαξε πρώτο το γκολ, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μαρσιάλ να ανοίξει το σκορ στο 93', στη συνέχεια όμως ο Γάλλος φορ κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Μπιέλαντ. Ο Μπρούνο Φερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας για άλλη μία φορά από το σημείο πέναλτι τη φετινή χρονιά. Από εκεί και έπειτα οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι, ο Μάτα σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιόνσον ενώ ο Λίντελοφ στο 105' έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα του Μάντσεστερ κράτησε εύκολα την μπάλα και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό όπου περιμένει μία εκ των Γουλβς ή Σεβίλλη.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.