Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Χάβερτς, στα 100 εκατ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας!

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Χάβερτς, στα 100 εκατ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2020 14:29
Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ (80+200) στην Λεβερκούζεν για τον Κάι Χάβερτς, η γερμανική ομάδα αναμένεται να την αποδεχτεί και ο Γερμανός επιθετικός χαφ βρίσκεται μια «ανάσα» από το να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε».

Βαλίτσες για Λονδίνο ετοιμάζει ο Κάι Χάβερτς. Όπως αναφέρουν γερμανικά και αγγλικά Μέσα, η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση ύψους 80+20 εκατ. ευρώ για τον Κάι Χάβερτζ και αυτή αναμένεται να γίνει αποδεχτεί από την Λεβερκούζεν.

Ο 21χρονος Γερμανός άσος που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους «μπλε» για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά και στην μεταγραφή του διεθνούς Άγγλου μπακ Μπεν Τσίλγουελ από την Λέστερ, ενώ φέρεται ότι ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το χθεσινό (23/8) τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.