Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με όρεξη αλλά χωρίς αποτέλεσμα η Εθνική στην Σλοβενία (video)

Με όρεξη αλλά χωρίς αποτέλεσμα η Εθνική στην Σλοβενία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/9/2020 23:41
Η Εθνική Ελλάδος έδειξε όρεξη και διάθεση για παιχνίδι στην Λουμπλιάνα απέναντι στη Σλοβακία, υστερούσε όμως στην τελική προσπάθεια και έμεινε στο μηδέν και έτσι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Την καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού είχαν οι γηπεδούχοι στο 86' που γενικά όμως ήταν ακίνδυνοι.

Ο Τζον Φαν Σιπ επέλεξε τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Σβάρνα και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα τους Μπάρκα και Γιαννούλη. Ο Κουρμπέλης με το Ζέκα ήταν το κεντρικό δίδυμο στην μεσαία γραμμή, μπροστά τους ο Μπακασέτας, στα άκρα ο Μάνταλος με τον Λημνιό και στην κορυφή ο Παυλίδης.

Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Εθνική να προσπαθεί να βγει μπροστά. Η Σλοβενία ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα της την ώρα που από το σύνολο του Φαν Σιπ δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους. Ένα αδύναμο σουτ του Παυλίδη στο 7' ήταν η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν ημιτελείς προσπάθειες. Στο 29' ο Παυλίδης βρέθηκε στην μικρή περιοχή χωρίς με τον Όμπλακ ωστόσο να τον προλαβαίνει πριν πλασάρει και από εκεί και έπειτα δεν συνέβη κάτι αξιόλογο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μπήκαν με σαφώς περισσότερη όρεξη και απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 52' ο Παυλίδης βρήκε πολύ ωραία τον Λημνιό στα δεξιά με τον δεύτερο να έχει χώρο μπροστά του, το σουτ όμως που επιχείρησε έδιωξε εύκολα ο Όμπλακ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μάνταλος από καλή θέση "έπιασε" αέρα. Από εκεί και έπειτα η γαλανόλευκη είχε την υπεροχή, δεν απείλησε όμως ιδιαίτερα όμως στη συνέχεια, αντίθετα με την Σλοβενία που στην μοναδική καλή της στιγμή στο παιχνίδι έφτασε κοντά στο γκολ στο 86' με την προβολή του Σπόραρ να φεύγει λίγο άουτ. Το τελικό σφύριγμα του παιχνιδιού έφερε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα τους.

Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52’ Ζίβετς), Μπιγιόλ (78’ Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούτσκιτς (61’ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος (87’ Μασούρας), Παυλίδης (76’ Φούντας).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.