Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: «Διπλό» στην Ολλανδία η Ιταλία, πεντάρα με Χάλαντ η Νορβηγία (videos)

Nations League: «Διπλό» στην Ολλανδία η Ιταλία, πεντάρα με Χάλαντ η Νορβηγία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2020 00:11
Η Ιταλία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ολλανδίας, η Πολωνία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βοσνία στη Ζένιτσα, ενώ η Νορβηγία διέλυσε με 5-1 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ. Δείτε όλα τα γκολ και τα highlights.

Η Ιταλία, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Βοσνία, πήρε «διπλό» (1-0) στην έδρα της Ολλανδίας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Nations League.

Η «σκουάτρα ατζούρα» πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος και στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπαρέλα. Στο δεύτερο μέρος η Ολλανδία προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ορισμένες καλές φάσεις όπως τα σουτ των Φαν Ντε Μπεκ (55’) και Ντεπάι (61’) αλλά και την προσπάθεια του τελευταίου να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι στο 90’. Από την πλευρά της, Ιταλία είχε και αυτή τις στιγμές της με τους Ινσίνιε (53’) και Κιν (67’) για ένα δεύτερο γκολ, ενώ στο 90+1’ ο τελευταίος πέρασε τον Σίλεσεν αλλά κατάφερε να αστοχήσει, με το 0-1 να μένει ως το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πολωνία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βοσνία του Μπάγεβιτς στη Ζένιτσα και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.

Η Νορβηγία, με τον Χάλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Ομάρ να μοιράζει μία ασίστ, διέλυσε με 5-1 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ. Από την άλλη, η Ρουμανία πέρασε με 3-2 από την Αυστρία, ενώ η Σκωτία κέρδισε με ανατροπή (2-1) τη… δεύτερη ομάδα της Τσεχίας στην Πράγα. Ισραήλ και Σλοβακία έμειναν στο 1-1, η Λευκορωσία πήρε «διπλό» (2-1) στο Καζακστάν, ενώ η Λιθουανία κέρδισε με 1-0 την Αλβανία στα Τίρανα.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της ημέρας στο Nations League:


Ολλανδία - Ιταλία 0-1:




Βοσνία - Πολωνία 1-2:




Β. Ιρλανδία - Νορβηγία 1-5:




Αυστρία - Ρουμανία 2-3:




Τσεχία - Σκωτία 1-2:




Ισραήλ - Σλοβακία 1-1:




Καζακστάν - Λευκορωσία 1-2:




Αλβανία - Λιθουανία 0-1:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.