Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2020 20:49
Η Ομόνοια απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ) και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα μετά (29 ή 30 Σεπτεμβρίου) στην Κύπρο.

Την Ομόνοια θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κυπριακή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα στην κανονική διάρκεια αλλά πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2. Έτσι έγραψε ιστορία, αφού εξασφάλισε ως μίνιμουμ την συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από μια καλή στιγμή για την κάθε ομάδα στο πρώτο μισάωρο αλλά στο 31’ η Ομόνοια πήρε το προβάδισμα. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ στο 31’, ο γκολκίπερ Μπόρχαν δεν αντέδρασε σωστά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι κι ο Λούφτνερ από κοντά έκανε το 1-0. Οι Σέρβοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν αρκετά την Ομόνοια και στο 45’ ισοφάρισαν με κεφαλιά του αφύλαχτου Ίβανιτς έπειτα από σέντρα του Μπεν.

Στο δεύτερο μέρος ο Ερυθρός Αστέρας είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή αλλά ο Φαμπιάνο όποτε χρειάστηκε κράτησε το 1-1. Από την πλευρά της η Ομόνοια έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ στο 67’ με τον Μποτεάκ να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον Μπόρχαν να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο, όπου και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στον Ερυθρό Αστέρα με ένα μακρινό σουτ του Γκάβριτς (112’) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο γκολκίπερ της Ομόνοιας, Φαμπιάνο απέκρουσε τις εκτελέσεις των Φαλιτσινέλι και Ντέγενεκ και η κυπριακή ομάδα πήρε το εισιτήριο με 4-2. Έτσι έγραψε ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα παίξει σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα μετά (29 ή 30 Σεπτεμβρίου) στο «ΓΣΠ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.