Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Τριάρα και 2x2 η ΑΕΚ (video)

Super League Interwetten: Τριάρα και 2x2 η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2020 22:40
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο με γκολ για Γκαρσία (14’) και Ενομπακάρε (85’) στο πρωτάθλημα, γκολάρα από Κρίστισιτς (65’), εξαιρετική εμφάνιση από τον 20χρονο Μαχαίρα.

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Ο Καρέρα προχώρησε σε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στην Σεντ Γκάλεν, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιεστικά από τα πρώτα λεπτά και πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Στο 14’, ο Ανσαριφάρντ κατέβασε την μπάλα μετά από σέντρα του Λόπες, ο Αντέτζο απομάκρυνε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα της Λαμίας. Ωστόσο στο τελευταίο εξάλεπτο ανέβασαν ρυθμούς κι είχαν δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 39’ με τον Μπακάκη να αστοχεί με πλασέ από πλάγια θέση και η δεύτερη στις καθυστερήσεις, με τον Ανσαριφάρντ να μην καταφέρνει να τελειώσει τη φάση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιρανός φορ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, αφού μετά από γύρισμα του Μαχαίρα κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από τα δύο μέτρα στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά από πολύ πλάγια θέση, με τη μπάλα να βρίσκει ξανά στο δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 65’. Ο Μαχαίρας έκανε ωραία ενέργεια κι έστρωσε στον Κρίστισιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Επασί για το 2-0. Η Λαμία θα μπορούσε να μειώσει στο 78’, όταν μετά από αδυναμία του Τσιντώτα να απομακρύνει καλά τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ρόμανιτς, ο οποίος σούταρε αλλά ο Χνιντ έβαλε σωτήρια την προβολή και παραχώρησε κόρνερ. Τα πάντα τελείωσαν στο 85’ με τον Αλμπάνη να γυρίζει ωραία στον Ενομπακάρε, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του. Στις καθυστερήσεις η Λαμία είχε δύο καλές με σουτ των Βιγιάλμπα και Βασιλόγιαννη για το γκολ της τιμής, αλλά το 3-0 έμεινε ως το φινάλε.

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.