Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Μαρτίνς: «Να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/9/2020 19:26
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στη Λευκωσία, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες έχουν νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έχουν κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή η ομάδα του και να κάνει αυτό που πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια.

Αυτό που θέλουμε να δούμε ίδιο είναι το αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα μας φέρει στους ομίλους. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α' μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β' μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε.

Είναι μία δύσκολη διαδικασία χωρίς προετοιμασία και φιλικά. Η ομάδα θέλει βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η ομάδα βελτιώθηκε αλλά θέλουμε παραπάνω. Με αυτήν την πραγματικότητα (πανδημία) σίγουρα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες».


Για τις απουσίες της Ομόνοιας: «Μόλις δούμε ποιοι δεν θα παίξουν, έχουμε κάνει τη μελέτη μας θα ξέρουμε και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Πολύ γρήγορα έτσι θα έχουμε εικόνα. Είναι άλλα πράγματα που μας απασχολούν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.