Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΛ «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό στο 87’ (video)

Η ΑΕΛ «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό στο 87’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2020 21:29
Η ΑΕΛ με γκολ του Πινακά στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκαν με Μακέντα (26’) οι «πράσινοι» που πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.

Δεύτερη σερί γκέλα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την ήττα της πρεμιέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ», δεχόμενος την ισοφάριση στο 87’.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς να βγάλουν μάτια με την εμφάνιση τους, αλλά κατάφεραν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Μακέντα (27’). Στην επανάληψη, όπως και στην Τρίπολη, η ομάδα του Πογιάτος δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και τελικά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87’.

Ο Παναθηναϊκός είχε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΛ. Ωστόσο στο 26’, οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μπουζούκης μοίρασε για τον Αϊτόρ, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και γύρισε παράλληλα προς τον Μακέντα, ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής «έγραψε» το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο παιχνίδι και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχαν δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, η πρώτη στο 45+1’ με σουτ του Βέλεθ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι κι η δεύτερη στο επόμενο λεπτό, με την κεφαλιά του Μακέντα να περνάει λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με πρωταρχικό στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ. Μια απόφαση που δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τον Πογιάτος, αφού η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα και στο 65’ «άγγιξε» την ισοφάριση όταν μετά από τραγικό λάθος του Σάντσες, ο Μιλοσάβλιεβιτς βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Διούδη, ο οποίος κράτησε το μηδέν για τους «πράσινους». Ο Γρηγορίου προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς και τον Πινακά, ο οποίος λύτρωσε την ομάδα του λίγο πριν το φινάλε. Στο 87’ ο Τόρζε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο 19χρονος έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πογιάτος μετά το γκολ της ισοφάρισης έριξε στο ματς τους Χατζηγιοβάνη, Σερπέζη και Ιωαννίδη αντί των Αϊτόρ και Μπουζούκη και Καρλίτος, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.