Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Αγχώθηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ (video)

Super League Interwetten: Αγχώθηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2020 20:30
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ΌΦΗ, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 3-0 στην Τούμπα κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ελ Καντουρί (8’) και Σβιντέρσκι (89’, 90+2’) τα γκολ, κομβικές επεμβάσεις του Ζίβκοβιτς με το σκορ στο 1-0.

Δύσκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να φτάνει μεν στη νίκη με 3-0 επί του ΌΦΗ, αλλά το σκορ να μη λέει όλη την αλήθεια, καθώς οι Κρητικοί πίεσαν ως τα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση και εν τέλει δέχτηκαν δύο γκολ στο φινάλε (89’, 90+2’).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι στο 4’ με κεφαλιά του Μάτος σε στατική φάση και τέσσερα λεπτά μετά προηγήθηκε με σουτ του Ελ Καντουρί, έπειτα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία των γηπεδούχων. Μετά το γκολ ο ΌΦΗ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν μπορούσε να πατήσει με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ήταν απειλητικός μόνο με μακρινά σουτ. Στο 20’ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ναμπί, ο οποίος στο 36’ σημάδεψε δοκάρι με νέο μακρινό σουτ. Ενδιάμεσα στις δύο φάσεις οι Θεσσαλονικείς είχαν μια καλή στιγμή με τον Σβαμπ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάντερσον.

Στο δεύτερο μέρος ο ΌΦΗ είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και στο 79’ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ο Γιάννου μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ, από το οποίο ο Σελίμοβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς κράτησε ξανά το μηδέν διώχνοντας με το πόδι το σουτ του Ναμπί μέσα από την περιοχή και στο 89’ ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» το ματς με καρφωτή κεφαλιά του Σβιντέρσκι από την μικρή περιοχή. Στο 90+1’ ο Τζόλης είχε δοκάρι για να βρει δίχτυα, κάτι που κατάφερε στο επόμενο λεπτό ο Σβιντέρσκι, έπειτα από λάθος του Νέιρα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στο κομμάτι της διαιτησίας, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη αποβολή του Σελίμοβιτς με δεύτερη κίτρινη σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη στο 60’ για δυνατό μαρκάρισμα στον Ελ Καντουρί και η δεύτερη στο 74’ για χτύπημα στον Τσόλακ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στη φάση του 66’ με τον Σαρδινέρο, αλλά μετά τη χρήση του VAR δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.