Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Απότομη προσγείωση για ΑΕΚ στο Περιστέρι (video)

Super League Interwetten: Απότομη προσγείωση για ΑΕΚ στο Περιστέρι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2020 00:15
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του Ατρόμητου και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Γούτας (24’) το γκολ, αποβλήθηκε στο 39’ ο Μάνταλος.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο Περιστέρι. Απότομη προσγείωση για την «Ένωση» μετά την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, με την ομάδα του Καρέρα να βγάζει κούραση μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ η αποβολή του Μάνταλου στο 39’ έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

Οι Περιστεριώτες πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, απείλησαν στο 7’ με κεφαλιά του Γούτα κι στο 24’ ο Έλληνας άσος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο. Η ομάδα του Κάναντι έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ με ωραία ενέργεια του Χαρίση, υποχρεώνοντας τον Τσιντώντα σε επέμβαση, ενώ στο 39’ ο Μάνταλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Σάλομον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς. Στο 49’ ο Κωτσόπουλος αστόχησε με σουτ από τη μικρή περιοχή, στο 58’ ο Μπουσούλατζιτς δεν κατάφερε να νικήσει με μακρινό σουτ τον Τσιντώντα, ενώ στο 71’ ο Γιακουμάκης έπιασε ολομόναχος την κεφαλιά στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Έλληνα γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έμεινε ζωντανή στο ματς και επιχείρησε σε δύο περιπτώσεις να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 72’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Λόπες, το οποίο απομάκρυνε ο Γιαννιώτης, ενώ έξι λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε σέντρα του Ολιβέιρα. Κάπου εκεί η πίεση της κόπιασε και ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε του υπέρ του 1-0 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.