Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Roland Garros: Μυθικός Ναδάλ, σήκωσε το 20ο Grand Slam! (video)

Roland Garros: Μυθικός Ναδάλ, σήκωσε το 20ο Grand Slam! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2020 19:01
Ο Ραφαέλ Ναδάλ ισοπέδωσε με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 7-5) τον Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Roland Garros για 13η φορά στην καριέρα του. Αυτή ήταν η 100η νίκη σε 102 παιχνίδια στο Γαλλικό Όπεν ενώ έπιασε τον Ρότζερ Φέντερερ στην κορυφή της λίστας με 20 Grand Slam!

Το Roland Garros είναι το τουρνουά του Ραφαέλ Ναδάλ και το απέδειξε για άλλη μια φορά με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ο Ισπανός κέρδισε με 3-0 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε τον αριθμό-ρεκόρ των 13 τροπαίων στο Γαλλικό Όπεν, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ σ’ όλο το τουρνουά. Με τη νίκη του ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ στις περισσότερες κατακτήσεις Slam φτάνοντας τις 20 κι αφήνοντας στην 3η θέση τον Σέρβο με 17!

Κυριαρχική εμφάνιση από τον Ναδάλ, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο με 6-0, υποχρεώνοντας τον Τζόκοβιτς στο πρώτο bagel που δέχεται ποτέ σε τελικό Major. Ο Ισπανός κέρδισε και το δεύτερο σετ με 6-2, ενώ στο 3ο ο Σέρβος έδειξε σφυγμό. Αρχικά έκανε το πρώτο του break στο σερβίς του Ράφα και στη συνέχεια έφερε το ματς στο 5-4, υποχρεώνοντας τον Ισπανό να σερβίρει για να μείνει στο σετ. Ο Ναδάλ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε σε 5-5 κι εν συνεχεία έκανε break στο σερβίς του Νόλε με αποτέλεσμα να σερβίρει για το ματς. Ο Ισπανός έφτασε με love service game στο 7-5 και για άλλη μια φορά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του τένις.

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις:





Roland Garros: Μυθικός Ναδάλ, σήκωσε το 20ο Grand Slam! (video)
Η στιγμή που ο Ράφα Ναδάλ κερδίζει το 20ο Grand Slam της καριέρας του!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.