Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Ματσάρα στην Κολωνία, «ξέρανε» τους Ισπανούς η Ουκρανία (highlights)

Nations League: Ματσάρα στην Κολωνία, «ξέρανε» τους Ισπανούς η Ουκρανία (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2020 00:12
Γερμανία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στην Κολωνία, ενώ η Ουκρανία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νικώντας με 1-0 την Ισπανία στο Κίεβο.

Η πίεση μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο για τον Γιοακίμ Λεβ μετά τη νέα απώλεια της Γερμανίας. Η «νασιοναλμανσάφτ» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ελβετία στην Κολωνία, δεχόμενη 3 γκολ για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Τα «πάντσερ» παρουσίασαν γι’ ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα και βρέθηκαν πίσω μόλις στο 5ο λεπτό από κεφαλιά του Γκαβράνοβιτς. Η πίεση ψηλά που ασκούσαν οι Ελβετοί έβαζε πολλά προβλήματα στους Γερμανούς, που στο 15’ γλίτωσαν το 0-2, όχι όμως και στο 26’, καθώς ο Σεφέροβιτς βρήκε όμορφα τον Φρόιλερ κι αυτός με ωραίο τελείωμα βρήκε δίχτυα έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Η Γερμανία έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας στο 28’ με ωραίο τέρμα του Βέρνερ, ενώ στο 49’ ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Χάβερτς είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει σε 2-2. Έξι λεπτά μετά ο τελευταίος έκλεψε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έφερε το σκορ στα ίσα.

Η Ελβετία δεν πτοήθηκε και στο 56’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Γκαβράνοβιτς, αλλά τέσσερα λεπτά μετά η Γερμανία ισοφάρισε σε 3-3 με τρομερό τακουνάκι του Γκνάμπρι. Στα εναπομείναντα λεπτά τα «πάντσερ» είχαν μια καλή στιγμή με τον Ντράξλερ, ο οποίος στις καθυστερήσεις κέρδισε και την αποβολή του Σαρ, αλλά το 3-3 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Η Ουκρανία «ξέρανε» την Ισπανία

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, η Ουκρανία των πολλών απουσιών κέρδισε με 1-0 την Ισπανία και της στέρησε την ευκαιρία να ξεφύγει με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «φούριας ρόχας» είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν αλλά ο Ουκρανός γκολκίπερ Μπούστσαν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε απέναντι στους Γερμανούς, κατεβάζοντας ρολά. Μία φάση βρήκαν οι Ουκρανοί και κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 79’ ο Γιαρμολένκο βρήκε εξαιρετικά τον Τσιγκάνκοφ, αυτός έπιασε στον ύπνο την ισπανική άμυνα και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Βαθμός μετά από 40 σερί ήττες για Σαν Μαρίνο!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κύπρος πήρε τον πρώτο της βαθμό αποσπώντας ισοπαλία 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν. Η Μάλτα με γκολ στο 90+6’ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λετονίας, ενώ το Σαν Μαρίνο έσπασε το σερί 40 διαδοχικών ηττών φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λιχτενστάιν (0-0). Τα Νησιά Φερόε επικράτησαν με 2-0 της Ανδόρας εντός, ενώ το Λουξεμβούργο κέρδισε με ανατροπή (2-1) το Μαυροβούνιο εκτός έδρας!

Τα στιγμιότυπα:


Γερμανία - Ελβετία 3-3:




Ουκρανία - Ισπανία 1-0:




Λιχτενστάιν - Σαν Μαρίνο 0-0:




Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος 0-0:




Λετονία - Μάλτα 0-1:




Μαυροβούνιο - Λουξεμβούργο 1-2:




Νησιά Φερόε - Ανδόρρα 2-0:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.