Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Πλήγμα με Σιμόες, ένα μήνα εκτός

ΑΕΚ: Πλήγμα με Σιμόες, ένα μήνα εκτός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/10/2020 20:45
Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ καθώς ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, χάνοντας έτσι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα πρώτα δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς έναν εκ των σημαντικότερων παικτών της θα πορευτεί η ΑΕΚ τον επόμενο μήνα καθώς ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση και θα είναι έτοιμος σε περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ο Πορτογάλος μέσος θα απουσιάσει λοιπόν από το ντέρμπι της Κυριακής (18/10 20:30) με τον ΠΑΟΚ αλλά και από τα δύο πρώτα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ με Μπράγκα και Λέστερ.

Στην ουσία ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ θα είναι έτοιμος μετά και την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και οι "κιτρινόμαυροι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός καταλυτικού τους παίκτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο Μότα εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Αντρέ Σιμόες, εξαιτίας ενόχλησης που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή στις 11.00".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.