Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/10/2020 14:41
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε επίσημα πως ο ποδοσφαιριστής του Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι θα χάσει τα παιχνίδια με Μαρσείγ και Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχικά την είδηση έβγαλε η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» η οποία ανέφερε ότι ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάσει από την σημερινή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντικό πρόβλημα προκύπτει για τον Ολυμπιακό για την σημερινή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ (21/10 22:00) καθώς σύμφωνα με την «L' Equipe» o Μαντί Καμαρά έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δεν συμπεριλαμβάνετε στην αποστολή για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι λίγο αργότερα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε να επιβεβαιώσει τον δημοσιογράφο της γαλλικής εφημερίδας, Mατιέ Γκρεγκουάρ ο οποίος ΄τόνισε ότι ο Καμαρά είχε βρεθεί θετικός την Δευτέρα, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις και το πρωί της Τετάρτης και το δεύτερο δείγμα του βρέθηκε θετικό.

Ο μέσος από την Γουινέα θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι αλλά και από την αναμέτρηση με την Πόρτο στο Ντραγκάο την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.