Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε την εξάδα ο Ατρόμητος (video)

Super League Interwetten: Επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε την εξάδα ο Ατρόμητος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2020 21:53
Ο Ατρόμητος μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (14’ Μανούσος πεν., 78’ Κωτσόπουλος) κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι και βρέθηκε στο -1 από την πρώτη εξάδα. Χωρίς νίκη ακόμα οι Αγρινιώτες, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 51’ και διαμαρτυρήθηκαν μετά το παιχνίδι για το πέναλτι που έφερε το 1-0.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι. Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 8 βαθμούς (2-2-2) και βρίσκονται πλέον στο -1 από την εξάδα. Στον αντίποδα, οι Αγρινιώτες παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (0-3-3).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 12’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντάλσιο από τον Ρισβάνη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την απόφαση του Μανούχου. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0. Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 35’ οι Περιστεριώτες είχαν καλή στιγμή με τον Χριστοδουλόπουλο για ένα δεύτερο γκολ.

Η ομάδα του Χάβου μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Αριγίμπι, υποχρεώνοντας τον Γιαννιώτη στη μία και μοναδική επέμβαση του στο παιχνίδι. Τρία λεπτά μετά ο Ταχάρ θύμισε… Ντε Γιονγκ και βρήκε με τις τάπες στο στήθος τον Κωτσόπουλο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Ο Ατρόμητος πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο και στο 78’ «κλείδωσε» τη νίκη με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Μανούσου.

Τα στιγμιότυπα:




Η αποβολή του Ταχάρ:




Οι δηλώσεις:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.