Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο comeback για Ρεάλ, δύσκολες νίκες για Λίβερπουλ, Ατλέτικο (highlights)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο comeback για Ρεάλ, δύσκολες νίκες για Λίβερπουλ, Ατλέτικο (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2020 00:12
Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Γκλάντμπαχ αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (87’ Μπενζεμά, 90’ Καζεμίρο) ισοφάρισε σε 2-2 και έφυγε με το βαθμό από την Γερμανία. Μεγάλο comeback και για Αταλάντα, 2-2 τον Άγιαξ, δύσκολες νίκες για Λίβερπουλ, Ατλέτικο και Μπάγερν.

Παρότι η Γκλάντμπαχ προηγούνταν με 2-0 στο 86’ απέναντι στην Ρεάλ, εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού η «βασίλισσα» με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Γερμανία.

Τα «πουλάρια» προηγήθηκαν στο 33’ με τον Τιράμ, οι Μαδριλένοι είχαν φάσεις και δοκάρι για να ισοφαρίσουν, όμως στο 58’ ο Τουράμ εκμεταλλεύτηκε ασταθή επέμβαση του Κουρτουά και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η Γκλάντμπαχ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 3-0, η Ρεάλ όμως έμεινε στο ματς και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 87’ ο Μπζενμά μείωσε από κοντά, έπειτα από γύρισμα του Καζεμίρο, ενώ στο 90+3’ ο Βραζιλιάνος μέσος ισοφάρισε από κοντά έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Ράμος.

Μεγάλο comeback και η Αταλάντα

Μεγάλο comeback και για την Αταλάντα, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Άγιαξ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο Μπέργκαμο. Ο «Αίαντας» προηγήθηκε στο 30’ με εύστοχο πέναλτι του Τάντιτς κι οχτώ λεπτά μετά ο Τραορέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασταθής επέμβαση του Σπορτιέλο. Στο 51’ ο Ιταλός πορτιέρο έσωσε την Αταλάντα από τρίτο γκολ, αποκρούοντας σωτήρια το σουτ του Σχουρς και στη συνέχεια ο Ζαπάτα με δύο όμορφα γκολ σε έξι λεπτά (54’, 60’) ισοφάρισε το σκορ σε 2-2. Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με το 2-2 όμως να μένει ως το φινάλε.Αγχώθηκε η Λίβερπουλ, ιστορικό γκολ ο Ζότα

Από την άλλη, η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Μίντιλαντ και πήρε δύσκολη νίκη με 2-0 στο «Άνφιλντ». Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους και στο 3’ χρειάστηκαν σημαντική επέμβαση του Άλισον σε κοντινή προσπάθεια του Ντράιερ για να γλιτώσουν το 0-1. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) οι παίκτες του Κλοπ έκρυψαν τη μπάλα και ο Ζότα από κοντά άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 10.000ο γκολ στην ιστορία της Λίβερπουλ. Οι Δανοί δεν παράτησαν και στο 77’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Εβάντερ για το 1-1. Στο 88’ ο Φιρμίνο αστόχησε από θέση βολής κι ένα λεπτό μετά ο Ντράιερ δεν τον… τιμώρησε αφού δεν κατάφερε από κοντά να ισοφαρίσει σε 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι κι ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-0. Στα αρνητικά για τους πρωταθλητές Αγγλίας ο τραυματισμός του Φαμπίνιο, που αποχώρησε ως αλλαγή στο πρώτο μέρος.

Με υπογραφή... Φέλιξ η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Σάλτσμπουργκ αλλά με δύο γκολ του Ζοάο Φέλιξ, κέρδισε με 3-2 τους Αυστριακούς στη Μαδρίτη και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι κι άλλη μια καλή στιγμή για να προηγηθεί και τελικά τα κατάφερε στο 29’ με ωραίο σουτ του Γιορέντε. Στο 33’ ο Ισπανός αστόχησε σε τετ-α-τετ και επτά λεπτά μετά (40’) ο Ζομποσλάι ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων . Οι Αυστριακοί ολοκλήρωσαν την ανατροπή με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (46’), αφού έφυγαν στην αντεπίθεση και βρήκαν δίχτυα με τον Μπερίσα έπειτα από πάρε-βάλε του Ούλμερ. Η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Ζοάο Φέλιξ (58’, 85’) απάντησε με ανατροπή στην ανατροπή της Σάλτσμπουργκ και πήρε τη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπάγερν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 2x2 στον όμιλο της μετά τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μαρσέιγ, ενώ Σαχτάρ και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην Ουκρανία.

Δείτε τα στιγμιότυπα:


Γκλάντμπαχ - Ρεάλ 2-2:




Αταλάντα - Άγιαξ 2-2:




Ατλέτικο - Σάλτσμπουργκ 3-2:




Λίβερπουλ - Μίντιλαντ 2-0:




Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3:




Σαχτάρ - Ίντερ 0-0:




Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν 1-2:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.