Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Europa League: Ρεκόρ με 90 γκολ στην 3η αγωνιστική (vid)

Europa League: Ρεκόρ με 90 γκολ στην 3η αγωνιστική (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/11/2020 00:31
Με ρεκόρ ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ καθώς σημειώθηκαν συνολικά 90 γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις, αριθμός

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο πήρε μία μεγάλη νίκη στην Τούμπα απέναντι στην Αϊντχόφεν με 4-1, την ώρα που η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με το ίδιο σκορ της Ζόρια στην Ουκρανία.

Η Τότεναμ πήρε το διπλό από την έδρα της Λουντογκόρετς (1-3), ενώ Μπενφίκα και Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στη Λισαβόνα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Γρανάδα πέρασε από την Κύπρο και την Ομόνοια (0-2), ενώ η Νάπολι επικράτησε με ανατροπή της Ριέκα στην Κροατία (1-2).

Η Ρόμα είχε εύκολο απόγευμα στο «Ολίμπικο» απέναντι στην Κλουζ την οποία φιλοδώρησε με 5 τέρματα,την στιγμή που η Λεβερκούζεν επικρατούσε εκτός έδρας με το επίσης εντυπωσιακό 4-2 της Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η Σοσιεδάδ έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Άλκμααρ στην Ισπανία κερδίζοντας με 1-0, ενώ η Λέστερ που βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 στην Αγγλία την Μπράγκα.

Η Λιλ ήταν εντυπωσιακή στο Μιλάνο και επιβλήθηκε με 3-0 της Μίλαν υποχρεώνοντας την στην πρώτη της φετινή ήττα, την ώρα που στο Λονδίνο η Άρσεναλ αν και βρέθηκε να χάνει από την Μόλντε έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 4-1.

Η Σέλτικ έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα της από την Σπάρτα Πράγας και ηττήθηκε με 1-4, η Φέφενορτν όμως επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην Γερμανία η Χόφεχναϊμ δεν συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο και έκανε πάρτι απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς (5-0).


ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1




Μπενφίκα-Ρέιντζερς 3-3



Ριέκα-Νάπολι 1-2



Ρόμα-Κλουζ 5-0



Σοσιεδάδ-Άλκμααρ 1-0



Ομόνοια-Γρανάδα 0-2



Λουντογόρετς-Τότεναμ 1-3



Χαποέλ Μπερ Σεβά-Λεβερκούζεν 2-4



Ζορια-ΑΕΚ 1-4



Λέστερ-Μπράγκα 4-0



Μίλαν-Λιλ 0-3



Σέλτικ-Σπάρτα Πράγας 1-4



Φέγενορντ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-1



Χόφενχαϊμ-Σλόβαν Λίμπερετς 5-0



Άρσεναλ-Μόλντε 4-1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις