Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλα «διπλά» για Αταλάντα και Ρεάλ, αρνητικό ρεκόρ για Μαρσέιγ (highlights)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλα «διπλά» για Αταλάντα και Ρεάλ, αρνητικό ρεκόρ για Μαρσέιγ (highlights)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/11/2020 00:16
Η Αταλάντα και η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισαν τις σημαντικότερες νίκες της Τετάρτης (25/11) στο Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας νικηφόρα από τις έδρες της Λίβερπουλ και της Ίντερ αντίστοιχα.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο πανηγύρισε ιστορικό «διπλό» (0-2) μέσα στο «Άνφιλντ» κι έμεινε ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης, καθώς ανέβηκε στους 7 βαθμούς, όσους έχει και ο Άγιαξ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε εντός έδρας από τη Μίντιλαντ και πήρε το «τρίποντο» με 3-1. Τόσο οι Μπεργκαμάσκι όσο και ο «Αίαντας» απέχουν δύο πόντους από την πρωτοπόρο πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Στο «Μεάτσα», η Ίντερ ήθελε να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης αλλά ηττήθηκε «καθαρά» από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-2) και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να περάσει στους «16», καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η «Βασίλισσα» έφτασε τους 7 πόντους και είναι 2η πίσω από την Γκλάντμπαχ η οποία νωρίτερα είχε διαλύσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 4-0.

Για τον πρώτο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την «απόλυτη» πορεία της επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 της Σάλτσμπουργκ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Βαυαροί έχουν φτάσει στους 12 βαθμούς κι έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση αλλά και την πρωτιά, οι «ροχιμπλάνκος» είναι 2οι με 5 πόντους, ενώ ακολουθεί η Λοκομοτίβ με 3 και ουραγός είναι η πρωταθλήτρια Αυστρίας με ένα βαθμό.

Τέλος, στο τρίτο γκρουπ, η Μαρσέιγ έχασε στο «Βελοντρόμ» από την Πόρτο (0-2) και συμπλήρωσε 13 διαδοχικές ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών, καθώς ξεπέρασε την Άντερλεχτ που είχε μετρήσει 12. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε όσο μπορούσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν ανώτερη και νίκησε (0-1), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκφράζει πάντως τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Δείτε τα highlights απ' όλες τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (25/11):

Α' Όμιλος

Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ 3-1




Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0




Β' Όμιλος

Γκλάντμπαχ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0




Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2




Γ' Όμιλος

Μαρσέιγ - Πόρτο 0-2




Δ' Όμιλος

Λίβερπουλ - Αταλάντα 0-2




Άγιαν - Μίντιλαντ 3-1



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.