Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League: Έγραψε ιστορία η Μπασάκ, τεράστια πρόκριση για Λειψία και μεγάλο διπλό για Γιούβε (videos)

Champions League: Έγραψε ιστορία η Μπασάκ, τεράστια πρόκριση για Λειψία και μεγάλο διπλό για Γιούβε (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/12/2020 00:45
Στην πιο σημαντική της βραδιάς και ίσως της χρονιάς η Μπασάκσεχιρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο βοηθός προπονητή της ομάδας από τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να ακολουθούν. Η τύχη του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά όπως και να έχει η τούρκικη ομάδα με αυτήν της την κίνηση έγραψε ιστορία.

Στα αγωνιστικά τώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λειψία έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, επικράτησε με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε την πρόκριση, με τους Κόκκινους Διάβολους να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και περιμένει να δει ποια θα είναι η τύχη της άλλης αναμέτρησης.

Η Ντόρτμουντ έκανε την ανατροπή στην Ρωσία απέναντι στην Ζενίτ και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου την ώρα που η Λάτσιο δεινοπάθησε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, ήρθε ισόπαλη με 2-2 και τερμάτισε στην 2η θέση.

Η Γιουβέντους στην καλύτερη της εμφάνιση με τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αφήνοντας 2ους τους μπλαουγκράνα. Η Ντιναμό Κίεβου κέρδισε με 1-0 την Φερεντσβάρος και θα συνεχίσει στο Europa League.

Η αδιάφορη Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Κράσνονταρ, την ώρα που η Σεβίλλη έφυγ με το διπλό από την έδρα της Ρεν 1-3

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ: διακοπή



Ζενίτ-Ντόρτμουντ: 1-2



Λάτσιο-Κλαμπ Μπριζ:2-2



Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:3-2



Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους:0-3



Ντιναμό Κίεβου-Φερνετσβάρος:1-0



Τσέλσι-Κράσνονταρ:1-1



Ρεν-Σεβίλλη:1-3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.