Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λέστερ - ΑΕΚ: Νέα ήττα στο «αντίο» της Ένωσης στην Ευρώπη (video)

Λέστερ - ΑΕΚ: Νέα ήττα στο «αντίο» της Ένωσης στην Ευρώπη (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/12/2020 23:59
Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δυσκολέψει καθόλου τη Λέστερ και ηττήθηκε εύκολα με 2-0, στον τελευταίο της αγώνα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ένωση για ακόμα ένα παιχνίδι δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ από λάθη της άμυνας της και στη συνέχεια είδε τις «αλεπούδες» να παίζουν στο «ρελαντί», χωρίς να τις προβληματίσει καθόλου.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα τερμάτισε στην τελευταία θέση του εβδόμου ομίλου, με τους Άγγλους να παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των «32» ως πρώτοι, ενώ τους ακολούθησε η Μπράγκα που νίκησε «σβηστά» 2-0 την ουκρανική Ζόρια που τερμάτισε τρίτη.

Πλέον η ΑΕΚ θα αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την κρίση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο τέταρτο. Στο 12ο λεπτό ο Τόμας σέντραρε από αριστερά και ο Σβάρνας έκανε ένα ανεπίτρεπτο λάθος προσπαθώντας να διώξει, «στρώνοντας» την μπάλα στον Ιντέρ. Ο Τούρκος δεν συγχώρησε και με δυνατό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Τσιντώτα για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα η άμυνα της ελληνικής ομάδας «πιάστηκε στον ύπνο» και ο Μπαρνς σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Νεντελτσεάρου και να καταλήγει στο βάθος της εστίας της για το 2-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά το σουτ του Κρίστιτσιτς έφυγε άουτ, στη μοναδική τελική της προσπάθεια στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Οι αλλαγές του Καρέρα δεν βοήθησαν ιδιαίτερα τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν ρόλο κομπάρσου και στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι ήταν φανερό πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν διάθεση να φορτσάρουν.

Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς δημιούργησαν τρεις καλές στιγμές για να αυξήσουν το προβάδισμά τους, ωστόσο σε δύο περιπτώσεις οι προσπάθειες των Μπαρνς και Πρατ έφυγαν άουτ, ενώ το κοντινό σουτ του Πέρεθ αποκρούστηκε από τον Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 85' με τη δεύτερη και τελευταία τελική της προσπάθεια στο ματς, ωστόσο ο Ολιβέιρα αστόχησε μέσα από την περιοχή. Οι δύο ομάδες είχαν αποδεχθεί το αποτέλεσμα και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ευρωπαϊκή περιπέτεια της Ένωσης να ολοκληρώνεται άδοξα με απολογισμό τρεις βαθμούς, με μία νίκη και πέντε ήττες.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.