Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Σαμαράς»

«Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Σαμαράς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 13:31
Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μπαρτσελόνα η οποία σύμφωνα με καταλανική εφημερίδα εξετάζει και την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά!

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλο η «Mundo Deportivo», ο Τάτα Μαρτίνο θέλει να έχει η ομάδα του ένα εναλλακτικό σχέδιο στον τρόπο που επιτίθεται και όχι να στηρίζετε αποκλειστικά στους Μέσι και Νεϊμάρ.

Γι’ αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός αναζητεί έναν υψηλοσωμο επιθετικό που να μπορεί να παίζει ως κλασσικό «εννιάρι» (στο δημοσίευμα αναφέρουν πως αναζητεί έναν νέο Χένρικ Λάρσον), ώστε να παίρνει χρόνο σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών και να ξεκουράζει παράλληλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αναφέρει το δημοσίευμα ως υποψήφιους για να καλύψουν τη θέση βρίσκεται και ο Γιώργος Σαμαράς.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι των «μπλαουγκράνα» σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε της Λάτσιο, ο Νέλσον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα, ο Σάντα Κρουζ της Μάλαγα, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ της Νιούελς και ο Όσκαρ Καρτόσο της Μπενφίκα.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας υπάρχει και δημοσκόπηση, με τον Σαμαρά να βρίσκεται δεύτερος στις προτιμήσεις των αναγνωστών της με 31% αντί 35% του πρωτοπόρου Κλόζε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.