Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της» (video)

Χιμένεθ: «Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/1/2021 23:34
Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη μίλησε για την ποιότητα της ομάδας του, τονίζοντας ότι θα πεθάνει ως οπαδός της.

Η ΑΕΚ με γκολ του Λιβάι Γκαρσία έφυγε με νίκη από το Χαριλάου (0-1) με τον Μανόλο Χιμένεθ να εξυμνεί την ποιότητα της ομάδας με την οποία συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA:

«Ήταν σημαντική η νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και τη βελτίωση στην άμυνα».

Για την εμφάνιση του Λάτσι: «Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, αλλά πρέπει να δουλεύει για να βελτιωθεί κι άλλο. Με όλες τις απουσίες που είχαμε, τα δύο νεαρά παιδιά στο κέντρο της άμυνας έκαναν ένα καλό παιχνίδι».

Για τις ικανότητες της ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει ποιότητα, της έλειπε η αυτοπεποίθηση αλλά την αποκτούμε».

Για τη δήλωση του βοηθού του Μάντζιου ότι ο Άρης υπερτερεί της ΑΕΚ στο ρόστερ: «Σέβομαι την άποψη δεν συμφωνώ αλλά τον ευχαριστώ γι' αυτό γιατί έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες μου. Ξέρω ότι δεν είχε κακή πρόθεση»

Για τo μπέρδεμα με τις αλλαγές: «Ζητήσαμε να κάνουμε δυο αλλαγές. Ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος, άφησε τη μία αλλά συνεχίσαμε».

Για το ντεμπούτο του απέναντι στον Άρη, τον οποίο κέρδισε με 0-1 στο 100ο του ματς για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ: «Ημουν νέος τότε. Στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις. Πριν 11 χρόνια, μετά από 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ συμπληρώνονται με νίκη στο ίδιο γήπεδο».

Για το ποιο ματς θυμάται πιο πολύ από τα 100 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ο τελικός του Κυπέλλου, το ματς που πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά απολαμβάνω κάθε παιχνίδι σε αυτή την ομάδα. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.