Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Survivor: Αυτό είναι το νέο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις

Survivor: Αυτό είναι το νέο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2021 17:05
Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, έφερε μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης και ως εκ τούτου στις αποδόσεις για τον νικητή του.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν το πρώτο φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, για να κερδίσει το Survivor 2021, ωστόσο η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, την οδήγησε στην αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η παραγωγή αποφάσισε δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες και να επιλέξουν οι δυο καλύτεροι παίκτες -βάσει νικών- τους παίκτες που θα αποτελούν τη Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα.

Στους «Κόκκινους», με παίκτη παραπάνω και με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος.

Στους «Μπλε» με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή βρίσκονται οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη.

Μετά τις νέες εξελίξεις, η Novibet έβγαλε νέες αποδόσεις για τον νικητή ή τη νικήτρια του Survivor. Πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Γιώργος Κορόμι με 3.30, ενώ ακολουθούν οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης με 3.50.Στην Novibet προσφέρονται επίσης αποδόσεις για Φύλο Νικητή. Το να κερδίσει το Survivor άνδρας προσφέρεται μόλις στο 1.18, ενώ το να βγει νικήτρια γυναίκα στο 4.50. Υπάρχει επίσης αγορά για την Ομάδα Νικητή, αν δηλαδή ο νικητής ή η νικήτρια προκύψει από την Μπλε ή την Κόκκινη ομάδα. Και τα δύο ενδεχόμενα προσφέρονται αυτή τη στιγμή στο 1.87.

Survivor: Αυτό είναι το νέο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ