Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2: Έτοιμος για τα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ (video)

ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2: Έτοιμος για τα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/2/2021 21:19
Ο ΠΑΟΚ σε μία καλή επιθετικά βραδιά πήρε τη νίκη με 5-2 στον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τζόλης (6',67') Σβαμπ (16') Ροντρίγκο (82') και Κρέμντισκ (88') οι σκόρερ για τους γηπεδούχους. Ισοφάρισαν δύο φορές με τους Αντέτζο (11') και Μπεχαράνο (24') οι φιλοξενούμενοι που στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 5-2 της Λαμίας και σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά του θεσμού. Μόλις στο 6' ο Χρήστος Τζόλης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, πέντε λεπτά μετά όμως ο Αντέτζο με τρομερό γυριστό μέσα από την μικρή περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ βέβαια ήθελε να δείξει πως έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και με ωραίο πλασέ του Σβαμπ έξω από την περιοχή στο 16', μπήκε και πάλι σε θέση οδηγού. Η ομάδα της Φθιώτιδας ωστόσο ήταν αρκετά μαχητική στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου έπειτα από κεφαλιά του Μπεχαράνο στο 24'.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την πρόκριση, είχαν δοκάρι με τον Ουάρντα στο 59' αλλά στο 67' και πάλι ο Τζόλης πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Κρέμντσικ και με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 3-2. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους, ο Κρέμντσικ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 78' το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ αλλά μπόρεσε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 88΄καθώς νωρίτερα ο Ροντρίγκο είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-2.

Δείτε τα highlights


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.