Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, έκανε το 6/6 στη σεζόν

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, έκανε το 6/6 στη σεζόν

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/2/2021 23:18
Η Μπάγερν Μονάχου με γκολ του Παβάρ επικράτησε με 1-0 της Τίγκρες και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Απόλυτη κυρίαρχος για την σεζόν 2019-20 η ομάδα των Βαυαρών που κατέκτησε κάθε τρόπαιο το οποίο διεκδίκησε.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ όντας για ένα ακόμη παιχνίδι σοβαρή, κέρδισε 1-0 την Τίγκρες του Μεξικού και έτσι μετά το πρωτάθλημα,το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λιγκ, το ευρωπαϊκό αλλά και το γερμανικό ΣούπερΚαπ κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει αυτό ξανά ήταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα το 2009.

Το παιχνίδι είχε ξεκάθαρο φαβορί από την αρχή και οι Βαυαροί δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο τους. Άνοιξε μάλιστα το σκορ στο 18' με σουτ του Κίμιχ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ του Λεβαντόφσκι ο οποίος επηρέαζε την φάση. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε, η Μπάγερν είχε μία καλή στιγμή με τον Σανέ στο 34' αλλά στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη.

Αρχικά απείλησε με τον Γκνάμπρι στο 51' και οκτώ λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με τον Παβάρ. Ο Γάλλος αμυντικός πήρε το ριμπάουντ από την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι και με σουτ σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Τίγκρες ήθελε να βγει μπροστά αλλά δεν μπορούσε, δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία στο 2ο μέρος αντίθετα με την Μπάγερν που είχε νέο δοκάρι με τον Ντάγκλας Κόστα στο 81'. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και η Μπάγερν Μονάχου έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου για την σεζόν 2019-20.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.