Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Βόλος τη νίκη, η ΑΕΚ την πρόκριση (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Βόλος τη νίκη, η ΑΕΚ την πρόκριση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/3/2021 19:55
Ο Βόλος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όμως δεν πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η Ένωση υπερασπίστηκε την επικράτησή της με 4-2 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο προημιτελικό.

Το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως όχι και το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα βρεθεί η Ένωση κι έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους από την Τετάρτη (3/3) ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι απέκλεισαν Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η ποιότητα δεν ήταν καλή με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται κι από τον κακό αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν φανερή η πρόθεση των γηπεδούχων να επιτεθούν και να παλέψουν για μία μεγάλη ανατροπή.

Στο 35' ο Νίνης κέρδισε πέναλτι από τον Τσιντώτα ο οποίος βγήκε απρόσεκτα και τον ανέτρεψε κι ένα λεπτό αργότερα ο Δουβίκας το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ στάθηκε κάπως καλύτερα και τουλάχιστον δεν επέτρεψε ευκαιρίες μπροστά στην εστία της. Παρ' όλα αυτά και η ίδια απείλησε μόλις σε μία περίπτωση σε ολόκληρο τον αγώνα, με τον Ανσαριφάρντ να μην μπορεί να νικήσει τον Κλέιμαν στο 59', καθώς το σουτ που έκανε αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ο χρόνος κυλούσε και οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι για τα «καρέ» των «κιτρινόμαυρων». Δεν τα κατάφεραν όμως και το μόνο αξιοσημείωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τζοβάρα, ήταν η αποβολή του Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ πέρασε στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και πρόλαβε να δει δύο κίτρινες κάρτες και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ωστόσο ευτυχώς για εκείνον, η γκάφα του δεν κόστισε και την πρόκριση για το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ που έμεινε ζωντανό στην προσπάθεια για να βρεθεί σε ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (70' Ριένστρα), Τσοκάνης (83' Μαρτίνες), Μπαριέντος, Νίνης, Μπαρτόλο, Περέα (62' Μπουένο), Δουβίκας

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Σάκχοφ (83' Χνιντ), Μάνταλος (58' Χριστόπουλος), Γκαρσία (87' Βασιλαντωνόπουλος), Ανσαριφάρντ (83' Μαχαίρας)

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.