Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1: Έβαλε «φωτιά» στα πλέι οφ (video)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1: Έβαλε «φωτιά» στα πλέι οφ (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/3/2021 21:02
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της της Super League Interwetten κι έβαλε «φωτιά» στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν στους 45 βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από τον 4ο ΠΑΟΚ που έμεινε στους 47 και τρεις από την 3η ΑΕΚ που ηττήθηκε στο Βόλο.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, γκολ ο Παναθηναϊκός

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκαν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να είναι πιο κινητικοί στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης». Πήραν την κατοχή και πίεσαν αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού.

Δημιούργησαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς να αστοχεί σε κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Κόντρα στη ροή του ντέρμπι κι ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε φτάσει ούτε σε μία τελική, κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Βιγιαφάνιες άνοιξε ωραία το παιχνίδι στον Χατζηγιοβάνη και ο διεθνής εξτρέμ με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Μακέντα και ο Ιταλός με κεφαλιά νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς για το 1-0 στο 39'.

Βελτιώθηκαν οι γηπεδούχοι, ανούσιοι οι φιλοξενούμενοι

Στην επανάληψη φάνηκε ότι η εικόνα της αναμέτρησης θα ήταν η ίδια, αλλά μετά τη συμπλήρωση της μίας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι πάτησαν κάπως καλύτερα στο χορτάρι και μπόρεσαν να παγώσουν το ρυθμό και να μην επιτρέψουν στον «δικέφαλο του Βορρά» να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Σε μία αντεπίθεση στο 82' ο Καρλίτος βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και γύρισε για τον Ενγκμπακοτό, ο Κρέσπο δεν μπόρεσε και διώξει και ο Γάλλος εξτρέμ σούταρε με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει και τον επερχόμενο Ιωαννίδη να σκοράρει σε κενή εστία για το 2-0.

Άπαντες πίστεψαν ότι το ντέρμπι είχε κριθεί όμως δύο λεπτά αργότερα ο Διούδης έκανε άστοχη έξοδο και Κρμέντσικ μείωσε σε 2-1 μετά από ασίστ του Σφιντέρσκι. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και χωρίς να φτιάξουν κάποια μεγάλη ευκαιρία ηττήθηκαν.

Πλέον άπαντες περιμένουν την κλήρωση των πλέι οφ που είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (15/3, 18.30).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Νιάς, Αγιούμπ(74᾽ Νγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης(81᾽ Καρλίτος), Μακέντα(53᾽ Ιωαννίδης)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιερίνια(74᾽ Ροντρίγκο), Μπάμπα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Τζόλης(85᾽ Μουργκ), Ουάρντα(67᾽ Κρμέντσικ), Σφιντέρσκι

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του ντέρμπι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.