Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 2-0: Προκρίθηκε με... προπόνηση (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 2-0: Προκρίθηκε με... προπόνηση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/3/2021 23:55
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι στη Βουδαπέστη την Γκλάντμπαχ αυτήν την φορά ως τυπικά γηπεδούχος 2-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» είχαν κάνει τη μισή δουλειά στο ίδιο γήπεδο πριν από τρεις εβδομάδες ως τυπικά φιλοξενούμενοι και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να «τσεκάρουν] το εισιτήριό τους για τους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί όπου βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης που απέκλεισε την Αταλάντα.

Στον αντίποδα οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων και δεν ανησύχησαν καθόλου τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η Σίτι «καθάρισε» την υπόθεση από το πρώτο εικοσάλεπτο σκοράροντας δύο φορές με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 12' και με τον Ιλκάι Γκιντογκάν έξι λεπτά αργότερα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ζόμερ με «κεραυνό», ενώ σε μία καλά δομημένη αντεπίθεση στο 18', ο Γκιντογκάν πήρε την ασίστ από τον Φόντεν και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ελβετό γκολκίπερ «κλειδώνοντας» από νωρίς τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Τουράμ δίχως όμως να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Έντερσον.

«Σβηστά» και στην επανάληψη η Σίτι

Με δεδομένο ότι ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι για το Κύπελλο το προσεχές Σάββατο (20/3) στην έδρα της Έβερτον, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φανερό ότι δεν είχε λόγο να φορτσάρει στο δεύτερο μέρος.

Έκανε παιχνίδι κατοχής κυκλοφορώντας την μπάλα κι έφτιαξε τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ όμως ο Μαχρέζ σπατάλησε τρεις ευκαιρίες, ενώ στις δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε μοιράσει την μπάλα στους αμαρκάριστους συμπαίκτες του.

Το τελευταίο σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή Καράσεφ βρήκε τον αγγλικό σύλλογο να προκρίνεται δίχως κόπο στα προημιτελικά και θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό του από την κλήρωση της Παρασκευής (19/3).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.