Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Γιουνάιτεντ, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι στους «4»! (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Γιουνάιτεντ, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι στους «4»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2021 21:11
Η Λέστερ με πρωταγωνιστή τον Ιχεανάτσο (2 γκολ, 1 ασίστ) κέρδισε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα παίξει με την Σαουθάμπτον. Νωρίτερα, η Τσέλσι κέρδισε με το δύσκολο 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στον τελικό.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ – Σαουθάμπτον είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας που θα διεξαχθούν στις 17 και 18 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ».

Στο μεγαλύτερο ματς των προημιτελικών, η Λέστερ επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1981-82!

Οι «αλεπούδες» είχαν ξανά σε μεγάλη ημέρα τον Ιχεανάτσο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (24’, 78’) και μοίρασε την ασίστ σ’ αυτό του Τίλεμανς (52’). Η Γιουνάιτεντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 38’ με τον Γκρίνγουντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει νέα απάντηση.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προκρίθηκε στον ημιτελικό της 17ης Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον. Υπενθυμίζεται ότι οι «Άγιοι» επικράτησαν χθες (20/3) με 3-0 της Μπόρνμουθ εκτός έδρας και «σφράγισαν» το εισιτήριο για το «Γουέμπλεϊ».

Στον άλλο προημιτελικό, η Τσέλσι νίκησε με το δύσκολο 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά για 4η φορά στην πενταετία αλλά και 25η συνολικά. Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 24’ με αυτογκόλ του Νόργουντ, αλλά δεν «κλείδωσαν» το ματς και κινδύνευσαν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος. Εν τέλει κράτησαν το μηδέν για άλλο ένα παιχνίδι και στο 90+2’ «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Ζίγιεχ.

Αντίπαλος των «μπλε» στον ημιτελικό της 18ης Απριλίου η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία το Σάββατο (20/3) επικράτησε με 2-0 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα στιγμιότυπα των προημιτελικών:


Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1:




Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0:




Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-2:




Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον 0-3:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.