Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Άνετα τα φαβορί, ματσάρα στη Βουδαπέστη (video)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Άνετα τα φαβορί, ματσάρα στη Βουδαπέστη (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/3/2021 00:34
Η πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ολοκληρώθηκε με τα φαβορί να επικρατούν σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από τη σπουδαία ισοπαλία (1-1) της Ελλάδας με την Ισπανία εκτός έδρας.

Για τον δεύτερο όμιλο, πέρα από το ματς της «γαλανόλευκης» διεξήχθη και η αναμέτρηση της Σουηδίας με τη Γεωργία. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν 1-0 με γκολ του Κλάεσον στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο γκρουπ, η Ιταλία πήρε επαγγελματική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία με 2-0, ενώ η Ελβετία πέρασε εύκολα από τη Βουλγαρία κερδίζοντας 3-1.

Η Δανία δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Ισραήλ εκτός έδρας, νικώντας 2-0 σε ματς του έκτου ομίλου, ενώ η Σκωτία και η Αυστρία μετά από μεγάλη «μάχη» αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Στο Κισινάου, η Μολδαβία και τα Νησιά Φερόε μοιράστηκαν τους βαθμούς 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το τέλος.

Στο ένατο γκρουπ η Αγγλία γνώριζε ότι είχε εύκολο έργο απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο κι επικράτησε «σβηστά» 5-0. Η Αλβανία πήρε επαγγελματική νίκη στην Ανδόρα (1-0), ενώ στο πιο συγκλονιστικό παιχνίδι της πρεμιέρας, Ουγγαρία και Πολωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο ντεμπούτο του Πάουλο Σόουζα στην άκρη του πάγκου των «ερυθρόλευκων.

Τέλος στον δέκατο όμιλο η Γερμανία ήταν σοβαρή απέναντι στην Ισλανδία εντός έδρας και νίκησε 3-0. Η Ρουμανία ζορίστηκε από τη Βόρεια Μακεδονία εντός έδρας όμως ένα γκολ του Χάτζι στο 86' της χάρισε το «τρίποντο» με 3-2, ενώ η Αρμενία έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Λίχτενσταϊν (1-0).

Δείτε τα highlights των αγώνων:

Ισραήλ - Δανία 0-2




Βουλγαρία - Ελβετία 1-3




Γερμανία - Ισλανδία 3-0




Αγγλία - Σαν Μαρίνο 5-0




Σκωτία - Αυστρία 2-2




Ανδόρα - Αλβανία 0-1




Ιταλία - Βόρεια Ιρλανδία 2-0




Ουγγαρία - Πολωνία 3-3




Σουηδία - Γεωργία 1-0



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.