Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βράνιες: «Με πλησίασαν πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να το στήσω!»

Βράνιες: «Με πλησίασαν πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να το στήσω!»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/4/2021 18:22
Σε μία βαρύγδουπη δήλωση προχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες σε συνέντευξη που έδωσε στην Σερβία καθώς αποκάλυψε πως ένας Σέρβος ατζέντης τον πλησίασε πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018 προκειμένου να στήσει το παιχνίδι.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της Ένωσης μίλησε στην εκπομπή "Usijanje" του τηλεοπτικού σταθμού "Kurir" της Σερβίας και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως τον πλησίασαν προκειμένου να στήσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018 με το περίφημο πλέον ακυρωμένο γκολ του Βαρέλα. Ο Βράνιες μάλιστα τόνισε ότι είχε ενημερώσει και τους ανθρώπους της ομάδας του με την ΑΕΚ όμως να επισημαίνει πως πρώτη φορά ακούει την ιστορία.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα σε στημένο παιχνίδι, δεν το ξέρω. Υπήρχε η φημολογία όταν έπαιζα στην Ελλάδα, ότι πολλά παιχνίδια ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τέτοια πράγματα. Είμαι μεγάλος αντίπαλος τέτοιων μαφιόζικων πραγμάτων», ανέφερε αρχικά ο Βράνιες και μίλησε πιο συγκεκριμένα:

Είχα μια τέτοια εμπειρία όταν έπαιζα στην ΑΕΚ. Καθόμουν σπίτι ένα βράδυ και χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε καλά. Ήταν το ματς εκείνο όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης μπήκε με το όπλο. Ήταν ένα ματς για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα με αυτό, ενημέρωσα τον σύλλογο για το τι συνέβη. Οι δικοί μου από τον σύλλογο αντέδρασαν», υπογράμμισε ο Βράνιες και πρόσθεσε:

Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευγενική συζήτηση και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποί του θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα σε μένα. Του είπα ας έρθουν και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας μου. Μόνο αυτοί θα έχαναν, όχι εγώ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.