Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Καμπανάκι» για εμάς η πεντάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (video)

Μπόλονι: «Καμπανάκι» για εμάς η πεντάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2021 22:42
Ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» χαρακτήρισε ως… καμπανάκι την πεντάρα που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

Για τα δημοσιεύματα περί επαναπατρισμού: «Ήμουν σε μια κατάσταση, χτυπημένος και θλιμμένος διότι κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν μια λανθασμένη ιδέα που δημοσιοποιήθηκε και από άλλους ερασιτέχνες στις ρουμάνικες εφημερίδες που ψάχνουν για σκάνδαλα, καθώς και από Ούγγρους. Ο συγκεκριμένος κύριος θέλησε να μου κάνει κακό και θαρρώ πως δεν καταλαβαίνουν τη βαθύτητα που έχουν αυτές οι εσφαλμένες σκέψεις και ιδέες του. Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου και την θλίψη μου γι αυτό».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη, πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και το λέω για τρεις λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι εμείς τους “προσβάλλαμε” κερδίζοντας τους στην έδρα μας και ο τρίτος λόγος είναι ότι παίζουμε στη δική τους έδρα, στο κάστρο τους αν θέλετε, που κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο. Όλα αυτά που προανέφερα τα αναλύσαμε πριν από αυτό το ντέρμπι και θα κοιτάξουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ με ευρύ σκορ στο ΟΑΚΑ και αν τον προβληματίζει: «Βεβαίως και με προβληματίζει. Θα έλεγα ότι είναι ένα… καμπανάκι! Ο Ολυμπιακός είναι πιο ισχυρός από όλες τις ομάδες, χωρίς βέβαια να θέλω να προσβάλλω την ΑΕΚ. Φυσικά αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι στην τακτική του για το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι: «Φανταστείτε τώρα να σας… ανοίγομαι και να σας τα λέω όλα φόρα-παρτίδα! Μπορώ όμως να σας πω σε τι θα επικεντρωθούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και όταν έχεις στιγμές που δεν έχεις εσύ την κυριαρχία του παιχνιδιού τότε δύσκολα μπορείς να προσμένεις και πράγματα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι περισσότερο από το δικό τους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.