Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ-Ρέαλ Μαδρίτης 0-0: Έμεινε όρθια στο «Άνφιλντ» (video)

Λίβερπουλ-Ρέαλ Μαδρίτης 0-0: Έμεινε όρθια στο «Άνφιλντ» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/4/2021 00:07
Η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε ανέπαφη την εστία της στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Λίβερπουλ, ήρθε ισόπαλη με 0-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Κλοπ προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά το 3-1 του πρώτου αγώνα έμοιαζε δύσκολο να καλυφθεί.

Η Λίβερπουλ από την αρχή του παιχνιδιού φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις της και μόλις στο 2' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Κάμπακ βρήκε με μεγάλη μπαλιά τον Μανέ στην πλάτη της άμυνας, αυτός πάσαρε με την μία στον Σαλάχ αλλά ο Αιγύπτιος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά. Οι "κόκκινοι" έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης, απείλησαν με τον Μίλνερ στο 16' αλλά τέσσερα λεπτά μετά ήταν η Ρεάλ που άγγιξε το 0-1. Ο Μπενζεμά "άδειασε" ωραία μέσα στην περιοχή τον Κάμπακ έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Γερμανού και έπειτα στο δοκάρι του Άλισον.

Αυτή ήταν και η μοναδική ουσιαστική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, την στιγμή που η Λίβερπουλ είδε τον Σαλάχ στο 40' και τον Βαϊνάλντουμ στο 42' να αστοχούν μέσα από την περιοχή, σε στιγμές που θα μπορούσαν σαφώς να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Βάσει της εικόνας οι παίκτες του Κλοπ άξιζαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φιρμίνιο "ενόχλησε" τον Κουρτουά ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ, η Ρεάλ επέλεξε και πάλι να αμυνθεί σωστά και να ψάξει το γκολ που θα τελείωνε στις αντεπιθέσεις. Ο Κλοπ προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του αλλά οι "μερένχες" ήταν αυτοί που στο 66' έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία. Ο Βαλβέρδε με μία υπέροχη πάσα βρήκε τον Βινίσιους στην αντεπίθεση, αυτός προσπάθησε να "σκάψει" την μπάλα πάνω από τον Άλισον με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ να τον σταματά, όπως και την προσπάθεια του Μπενζεμά στην συνέχεια.

Όσο περνούσε η ώρα η Λίβερπουλ ήξερε πως οι ελπίδες της για πρόκριση εξανεμίζονταν αλλά έψαχνε έστω το ένα γκολ που θα έδινε νέα τροπή στο παιχνίδι. Ο Ζότα στο 67' δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά την μπάλα προς την εστία, οι «reds» δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Κουρτουά και το παιχνίδι πήγαινε εκεί που ήθελαν οι Ισπανοί. Ο Βέλγος τερματοφύλακας σταμάτησε και τον Σαλάχ στο 92' και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ζιντάν να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί όπου θα συναντήσουν την Τσέλσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Κάμπακ (60' Ζότα), Φίλιπς, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (60' Τιάγκο), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (82' Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ, Φιρμίνο (82' Σακίρι)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μιλιτάο, Νάτσο, Βαλβέρδε, Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος (72' Οντριοθόλα), Μόντριτς, Ασένσιο (82' Ισκο), Βινίσιους (72' Ροντρίγκο), Μπενζεμά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.