Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φλικ: «Αξέχαστα τα δύο τελευταία χρόνια, ήταν μεγάλη τιμή»

Φλικ: «Αξέχαστα τα δύο τελευταία χρόνια, ήταν μεγάλη τιμή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/4/2021 15:52
Ο Χάνσι Φλικ αποχαιρέτησε την Μπάγερν Μονάχου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, μετά και την επισημοποίηση της αντικατάστασής του από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο 56χρονος τεχνικός ανέλαβε τους Βαυαρούς τον Νοέμβριο του 2019 και τους οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Αύγουστο.

Φέτος βρίσκεται μία ανάσα από το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα Γερμανίας, αλλά ως γνωστόν αποφάσισε να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμά του:

Τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι αξέχαστα για εμένα. Μου άρεσαν πολύ τα συναισθήματα, οι νίκες, οι τίτλοι, αλλά και η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο. Ηταν απίστευτο. Η επιτυχία μπορεί να συμβεί μόνο δουλεύοντας μαζί. Ένας προπονητής δεν είναι τίποτα χωρίς την ομάδα του και ήμουν αρκετά τυχερός που γνώρισα φανταστικούς παίκτες εδώ στο Μόναχο και ένα προσωπικό που έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Χέρμπερτ Χάινερ, καθώς και όλα τα στελέχη όπως ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Ολιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να προπονήσω αυτήν την υπέροχη ομάδα. Υπάρχει μόνο μια αρνητική πτυχή, αφού δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες μαζί με τους φιλάθλους μας. Μας έλειψαν σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι στην Μπάγερν το καλύτερο, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.