Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 2-1: Πήρε προβάδισμα το «κίτρινο υποβρύχιο», ζωντανοί οι «κανονιέρηδες» (video)

Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 2-1: Πήρε προβάδισμα το «κίτρινο υποβρύχιο», ζωντανοί οι «κανονιέρηδες» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2021 00:19
Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στο «Θεράμικα» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εν όψει της ρεβάνς στο «Έμιρειτς». Τριγκέρος (5’) και Αλμπιόλ (29’) τα γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο», «αφυπνίστηκαν» μετά την αποβολή του Θεμπάγιος (57') οι «κανονιέρηδες» και μείωσαν στο 73’ με -τουλάχιστον- αμφισβητούμενο πέναλτι του Πεπέ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στο «Θεράμικα». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, αλλά το γκολ του Πεπέ δίνει βάσιμες ελπίδες στους φιλοξενούμενους εν όψει της ρεβάνς στο «Έμιρειτς».

Ο Ουνάι Έμερι βρέθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του και είδε τους παίκτες του να ξεκινήσουν ιδανικά το παιχνίδι. Μόλις στο 5’ ο Τριγκέρος σούταρε με τη μία μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λένο, ενώ στο 29’ ο Αλμπιόλ σκόραρε από κοντά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Η Άρσεναλ, που ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος, κέρδισε κάποια μέτρα στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά έδειχνε πως είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Μάλιστα στο 57’ βρέθηκε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης του Θεμπάγιος κι όλα έδειχναν ότι η Βιγιαρεάλ θα είχε ένα άνετο υπόλοιπο παιχνιδιού. Κι όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Αρτέτα αφυπνίστηκε, έβαλε ένταση στο παιχνίδι της και στο 71’ μείωσε σε 2-1 με τον Πεπέ, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σάκα. Ένα πέναλτι που βέβαια αμφισβητήθηκε έντονα από την Βιγιαρεάλ, αφού ο Άγγλος περισσότερο το κέρδισε μόνος του παρά ανατράπηκε από τον Τριγκέρος.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 80’ με τον Καπού να αποβάλλεται κι αυτός με δεύτερη κίτρινη. Μάλιστα ο διαιτητής του έβγαλε την κόκκινη όσο αυτός μεταφέρονταν εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, σ’ ένα στιγμιότυπο που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και το 2-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς του «Έμιρειτς», με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει βέβαια το σκορ πρόκρισης.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.