Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Δεν ήταν ψύχραιμος και περιμένει για Ευρώπη (video)

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Δεν ήταν ψύχραιμος και περιμένει για Ευρώπη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/5/2021 19:28
Άρης και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους κίτρινους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο τέλος να πάρουν την νίκη που θα τους εξασφάλιζε στην ουσία ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μοιραίος ο Μπρούνο Γκάμα που έχασε πέναλτι στο 88' και είχε δοκάρι στο 89', άνοιξαν το σκορ με τον Μάνο στο 11' οι γηπεδούχοι. Με αλλαγές αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός που ισοφάρισε με τον Φορτούνη στο 82' ενώ είχε και 2 δοκάρια στο πρώτο μέρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό με τον Ρέαμπτσιουκ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μαντσίνι στο 3' ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντρέγκερ γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Μπελαουάν προσπάθησε να την σταματήσει και αυτή χτύπησε στο δοκάρι. Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 9' με το σουτ του Μαντσίνι να καταλήγει στην αγκαλιά του Τζολάκη αλλά 2 λεπτά μετά έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών του ο Μάνος με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Το γκολ χρειάστηκε να ελεγχθεί μέσω VAR, με την μπάλα πάντως να έχει περάσει καθαρά όλη την γραμμή.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 20' ο Εμβιλά βρήκε με ωραία κάθετη τον Κάιπερς, αυτός πέρασε και τον Κουέστα όμως το πλασέ που επιχείρησε χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Άρη και στη συνέχεια ο Σούντγκρεν απομάκρυνε την μπάλα. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να μπουν δυνατά και στην επανάληψη όμως πολύ γρήγορα οι παίκτες του Μαρτίνς ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά με ένα σουτ του Ραντζέλοβιτς στο 61' και ένα άλλο του Τιάγκο Σίλβα στο 65' αμφότερα όμως κατέληξαν άουτ. Την πιο επικίνδυνη στιγμή βέβαια την είχε ο Άρης καθώς στο 71' ο Σάσα έφυγε στην αντεπίθεση, έφερε την μπάλα στο δεξί αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Τζολάκη.

Οι αλλαγές του Μαρτίνς όμως ήταν αυτές που άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού καθώς στο 82' ο Χασάν βρήκε με πολύ ωραία ασίστ τον Φορτούνη και ο αρχηγός του Ολυμπιακού με ωραίο τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Αιγύπτιος φορ μάλιστα απείλησε δύο λεπτά μετά ξανά αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε σταθερά το σουτ. Στα τελευταία λεπτά όμως ο Άρης πίεσε και στο 89' ο Σάντσε Σίλβα ανατράπηκε από τον Τιάγκο Σίλβα μέσα στην περιοχή. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης με ωραίο πλασέ σημάδεψε την συμβολή του δοκαριού του Τζολάκη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Άρης έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, έδειξε όμως στο τέλος χαρακτήρα και πήρε έναν βαθμό έχοντας ήδη βέβαια εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.