Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητης του ΠΑΟ;  Οι πρώτες αποδόσεις

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητης του ΠΑΟ; Οι πρώτες αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2021 23:20
Ο Λάζλο Μπόλονι αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και η Novibet προσφέρει ήδη αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού». Δείτε τους υποψήφιους.

Η εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ (0-1) που άφησε ουσιαστικά τους «πράσινους» εκτός Ευρώπης αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του «τριφυλλιού», με τη διοίκηση να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας (10/5) το διαζύγιο με τον Ρουμάνο τεχνικό .

Στην Novibet προσφέρονται ήδη αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Στα πρώτα ονόματα της λίστας είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε απόδοση 2.00, με το όνομα του Σέρβου τεχνικού να «παίζει» και για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ακολουθεί το όνομα του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ σε απόδοση 12.00. Εν συνεχεία προσφέρονται το όνομα του Ζουλιέν Στεφάν (πρώην τεχνικός της Ρεν) κι αυτό του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, σε απόδοση 21.00. Στην τελευταία θέση αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου σε απόδοση 41.00.

Τα πράγματα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μπόλονι είναι αρκετά ρευστά και γι’ αυτό πρώτο φαβορί στις αποδόσεις της στοιχηματικής είναι η επιλογή «Οποιοσδήποτε άλλος Προπονητής», από αυτούς της προσφερόμενης λίστας, ενδεχόμενο που δίνεται σε απόδοση 1.50.

Ο πίνακας των αποδόσεων:

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητης του ΠΑΟ;  Οι πρώτες αποδόσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.