Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα δείχνουν τελικό χωρίς κόσμο

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα δείχνουν τελικό χωρίς κόσμο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/5/2021 19:26
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες του γηπέδου, εκτός κι αν αποφασίσουν διαφορετικά οι λοιμωξιολόγοι.

Μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης έφτασαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ με τους δύο φιναλίστ να συναντιούνται στις 22/5 στο ΟΑΚΑ.

Ένα μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ πρότεινε να διεξαχθεί ο αγώνας με 25.000 οπαδούς στις εξέδρες, όμως η συγκεκριμένη πρόταση θα απορριφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Με δεδομένο ότι η πανδημία δεν έχει εξαφανιστεί, δεν θα παρθεί το ρίσκο παρουσίας οπαδών των δύο ομάδων.

Ο κάθε φιναλίστ θα πάρει από 25 διαπιστεύσεις, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν επίσης τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, οι πρόεδροι των Ενώσεων των Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αλλά και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ που θα εργάζονται για τον τελικό.

Αν κάποιος προσθέσει και τους δημοσιογράφους, δύσκολα θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ περισσότερα από 800 άτομα.

Λίγο αργότερα πάντως η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα αποφασίσουν οι ειδικοί για το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στις εξέδρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.