Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διεθνής παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται ότι χτύπησε άγρια άγνωστο στο δρόμο! (video)

Διεθνής παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται ότι χτύπησε άγρια άγνωστο στο δρόμο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2021 00:13
Ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φέρεται να γρονθοκόπησε και να χτύπησε με κλωτσιές άγνωστο στο δρόμο, το κινητό του οποίου συνέχισε να βιντεοσκοπεί! Διεξάγει έρευνα ο σύλλογος.

Σε μπελάδες έχει μπλέξει ο διεθνής Σκωτσέζος στράικερ, Όλι ΜακΜπέρνι, καθώς βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φέρεται να δείχνει τον ίδιο να χτυπάει με κλωτσιές άγνωστο στο δρόμο.

Το περιστατικό έγινε σε δρόμο του Βόρειου Γιόρκσαιρ και το βίντεο φέρεται ν' αποτυπώνει τον επιθετικό των «λεπίδων» να πλησιάζει απειλητικά έναν άγνωστο στο δρόμο, έχοντας ακούσει το όνομά του. Το κινητό που βιντεοσκοπεί όλη τη σκηνή πέφτει στο έδαφος, ο θύτης της επίθεσης το πατάει με δύναμη, όμως το βίντεο συνεχίζεται και απαθανατίζει τη βίαιη επίθεση.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το θύμα ήταν ένας 15χρονος, ενώ η Sun υποστηρίζει ότι από την επίθεση ο άντρας έμεινε κλονισμένος και με περικοπές στο πρόσωπό του αλλά και πρησμένο μαύρο μάτι.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Να σημειωθεί πως ο ΜακΜπέρνι αποκτήθηκε από την Σέφιλντ αγγλική το 2019 έναντι 20 εκατ. λιρών. Τον περασμένο Ιούλιο είχε περιπέτειες με τον νόμο καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 χιλ. λιρών επειδή πιάστηκε να οδηγάει σε κατάσταση μέθης.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.