Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Φινάλε με νίκη για ΑΕΛ, Λαμία, Ατρόμητο (video)

Super League Interwetten: Φινάλε με νίκη για ΑΕΛ, Λαμία, Ατρόμητο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/5/2021 22:26
Ολοκληρώθηκαν τα πλέι άουτ της φετινής Super League Interwetten με τα πάντα βέβαια να έχουν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Η ΑΕΛ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την πρώτη κατηγορία καθώς επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που ο Παναιτωλικός ο οποίος θα αγωνιστεί στα μπαράζ ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Η Λαμία έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1), ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε με 1- εντός έδρας του Βόλου.

Στην Λάρισα ο Ακούνια σε μία αντεπίθεση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 24' για να έρθει ο Κολομπίνο στο 38' με ένα εξαιρετικό σουτ να διαμορφώσει από νωρίς το τελικό σκορ. Πολλές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους που ταξίδεψαν με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή.

Στην Κρήτη, ΟΦΗ και Παναιτωλικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Σαρντινέρο στο 17' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τα «καναρίνια» να ισοφαρίζουν με σουτ στην κίνηση του Βέργου στο 70'. Εννιά λεπτά μετά ο Σάρτζεοντ με ωραία ενέργεια έκανε το 2-1, για να έρθει ο Ταχάρ στο 81' να φέρει το παιχνίδια στα ίσια.

Στο Περιστέρι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Ούμπιδες ο οποίος αποχαιρέτησε τους αγωνιστικούς χώρους φορώντας την φανέλα του Ατρομήτου και η μοίρα ήθελε να σκοράρει στο τελευταίο του παιχνίδι. Στο 62' ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε και χάρισε έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Τέλος στην Ριζούπολη η Λαμία με ωραίο πλασέ του Ρόμανιτς από το 10', έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα και έκλεισε με θετικό τρόπο την χρονιά.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.