Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Εκτιμώ τον Λουτσέσκου, μπορεί να συνεχίσουμε με Χιμένεθ»

Μελισσανίδης: «Εκτιμώ τον Λουτσέσκου, μπορεί να συνεχίσουμε με Χιμένεθ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/5/2021 19:52
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, μίλησε για την σεζόν που πέρασε ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή αλλά και τον μεταγραφών της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να μιλήσει για αρκετά θέματα, υποστήριξε πως η ομάδα ψάχνει προπονητή αλλά δεν βρει κάποιον καλύτερο από τον Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει με τον Ισπανό στο τιμόνι της. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των μεταγραφών τονίζοντας πως θα υπάρξει ενίσχυση, επισήμανε πως δίκαια πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και πως το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί συνολικά.

Για το θέμα του προπονητή: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί απόφαση. Προπονητής μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Οπότε τον χρειαστήκαμε βοήθησε το κλαμπ. Με τα θετικά του και με τα αρνητικά του. Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να πάμε και σε αλλαγή. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Κάποιες περιπτώσεις που κοιτάμε δυστυχώς ήταν απαγορευτικές για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Για τον Λουτσέσκου: «Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ προπονητικά, βρέθηκα και μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει θέμα. Ο Μανόλο είναι προπονητής της ΑΕΚ. Όλα είναι ανοιχτά. Και ναι και όχι. Περιμένω την εισήγηση γύρω από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. Εκτιμώ ως άνθρωπο τον Χιμένεθ. Όλοι έχουμε ευθύνες. Με πρώτο εμένα. Και αυτός και οι παίκτες και εσείς.

Εγώ προσωπικά είμαι φαν του. Πιστεύω δεν θα έρθει στην Ελλάδα....Ο Λουτσέσκου θέλει 1,3. Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά. Δεν θα κωλώσουμε εκεί. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πληρώνουμε αλλά δε μας βγαίνει»


Για Χιμένεθ: «Για να σταματήσουμε τον Μανόλο πρέπει να βρούμε καλό προπονητή. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Τι να λέω… »

Για διαιτησία και πρωτάθλημα: «Δεν με προβλημάτισε η διαιτησία. Θα γίνουν κάποια στραβά. Έχει φτιάξει η διαιτησία… Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί δεν είναι το χάλι που ήταν. Στη διαιτησία γίνονται ανθρώπινα λάθη. Έχει φτιάξει. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Όπως το πήρε και πέρυσι. Άξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δε λέω τίποτα. Όλοι ξέρουμε…»

Για τον ρόλο του Παπαδημητρίου: «Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει Εκτελεστικός Διευθυντής. Έχει εμπειρία. Θα έχει και τις ακαδημίες, αλλά βασικά την πρώτη ομάδα. Θα είναι το Α και το Ω. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Κονέ ως Τεχνικός Διευθυντής και τα παιδιά στο σκάουτινγκ. Όλοι όμως θα δίνουν λόγο στον Παπαδημητρίου. Στον οργανισμό κάναμε αλλαγές. Ήρθε ο Γιώργος (Κοσμάς). Όλοι τον ξέρετε. Είναι ΑΕΚ. Αλλάξαμε και τον οικονομικό διευθυντή. Έχω εντυπωσιαστεί, έχω μείνει έκπληκτος ως τώρα με τη δουλειά του».

Για τις μεταγραφές: «Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ο,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, πλάγια μπακ, ένα κεντρικό καλό χαφ, ένα έξω αριστερά. Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο τον Κοντορεβιθούλη που έφυγε »

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.