Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέρια Α': Στο Τσάμπιονς Λιγκ Γιουβέντους-Μίλαν, «αυτοκτόνησε» η Νάπολι (video)

Σέρια Α': Στο Τσάμπιονς Λιγκ Γιουβέντους-Μίλαν, «αυτοκτόνησε» η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/5/2021 00:31
Η Γιουβέντους και η Μίλαν ήταν οι δύο μεγάλες κερδισμένες της τελευταίας αγωνιστικής στην Σέριε Α' καθώς εκμεταλλεύτηκαν την τεράστια γκέλα της Νάπολι και πήραν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Κόνφερενς Λιγκ η Ρόμα.

Η Νάπολι είχε θεωρητικά το ευκολότερο έργο απέναντι στην Βερόνα, κρατούσε την τύχη στα χέρια της παρόλα αυτά έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και "κλώτσησε" τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, στο τελευταίο παιχνίδι του Γκατούζο στον πάγκο της.

Αυτή που φρόντισε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Νάπολι ήταν η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι πέρασαν σαν σίφουνας με το εμφατικό 5-1 από την έδρα της Μπολόνια και έστω και την ύστατη στιγμή κατάφεραν να τερματίσουν εντός 4αδας.

Η Μίλαν μπορεί να είχε δύσκολη αποστολή αλλά έδειξε χαρακτήρα, έφυγε με το διπλό (0-2) και την έδρα της Αταλάντα και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο μία πολύ καλή χρονιά για την ίδια, τερματίζοντας στην 2η θέση.

Η Ρόμα κατάφερε να σώσει στο τέλος την παρτίδα στην έδρα της Σπέτσια, ήρθε ισόπαλη με 2-2 και κράτησε την 7η θέση, την ώρα που η Σασσουόλο επικράτησε 2-0 της Λάτσιο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσει τους τζιαλορόσι.

Η Ίντερ πανηγύρισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα καθώς συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας την Ουντινέζε, ενώ Τορίνο και Μπενεβέντο ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια:
















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.