Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Η Ρόμα είναι το μέλλον μου»

Μουρίνιο: «Η Ρόμα είναι το μέλλον μου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/6/2021 12:51
Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Άγγλου παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν μίλησε για τη νέα του ομάδα την Ρόμα, για το παρελθόν του αλλά και για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η Ρόμα είναι το μέλλον του, ενώ αποκάλυψε πως του είχε προταθεί η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή τόσο στην Αγγλία όσο και στην Πορτογαλία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί η Ρόμα είναι το μέλλον μου. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν οι ιδιοκτήτες και νιώθω πως δουλεύω με αυτούς και όχι για αυτούς», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο.

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισα τρία τρόπαια στην πρώτη σεζόν. Είμαι ρεαλιστής. Κερδίσαμε το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο αλλά για το παραπάνω βήμα το ρόστερ δεν ήταν το κατάλληλο. Μου λένε ότι κάναμε καλή σεζόν και βγήκαμε 2οι αλλά το να τερματίζεις 2ος σημαίνει πως η σεζόν ήταν κακή.

Έχω κερδίσει 25 τρόπαια στην καριέρα μου και ένα...μισό. Αυτό το μισό είναι ο τελικός του Λιγκ Καπ με την Τότεταν τον οποίο δεν έπαιξα. Είμαι απογοητευμένος γιατί θα είχα την ευκαιρία να κερδίσω με μία ομάδα που δεν το κάνει συχνά»
, συνέχισε ο Μου σχετικά με το παρελθόν του στην Αγγλία.

«Μετά την Τσέλσι μου προσέφεραν την θέση του προπονητή στην Εθνική Αγγλίας αλλά αρνήθηκα. Μετά την Ρεάλ έγινε το ίδιο με την Πορτογαλία. Σίγουρα είναι μία δουλειά που θα κάνω στο μέλλον», σχολίασε ο Μουρίνο ενώ σε ερώτησε για τον καλύτερο παίκτη που δεν έχει προπονήσει ποτέ η απάντηση ήταν απλή, «Λιονέλ Μέσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.