Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Οριστικά στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός και οι ημιτελικοί

Euro 2020: Οριστικά στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός και οι ημιτελικοί

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/6/2021 18:21
Κανονικά στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αλλά και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020.

Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που υπάρχει στην Αγγλία, υπήρξε μία διαμάχη ανάμεσα στην κυβέρνηση της χώρας και την UEFA.

Ωστόσο τα προβλήματα λύθηκαν και οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο στο οποίο είχαν οριστεί εξαρχής. Άλλωστε επί της ουσίας δεν υπήρξε ποτέ ρεαλιστική σκέψη για εναλλακτικό σενάριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εξέδρες του θρυλικού «Γουέμπλεΐ» θα δώσουν το «παρών» περίπου 65.000 φίλαθλοι για να δουν τις μεγάλες «μάχες» που θα κορυφώσουν το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει 75% πληρότητα με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου του Λονδίνου.

Παράλληλα η αγγλική κυβέρνηση αποδέχθηκε να μην χρειαστεί 14ήμερη καραντίνα για όσους ταξιδέψουν στο Νησί από άλλες χώρες, όπως και για τους 2500 προσκεκλημένους της UEFA και τους δημοσιογράφους που θα είναι απεσταλμένοι από μέσα ενημέρωσης άλλων κρατών.

Από τη στιγμή που οι Βρετανοί έκαναν πίσω, άνοιξε και ο δρόμος για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στο γήπεδο που είχαν οριστεί από την αρχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Athletic», το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν και δεν υπάρχει περιθώριο ανατροπής κι αλλαγής της έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.