Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2021 20:27
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ από την Μάιντς, με τον διεθνή Καμερουνέζο μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος έφθασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) στην Αθήνα και το απόγευμα έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια με την Μάιντς για την μεταγραφή του 25χρονου έναντι ενός ποσού στο 1.8 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ ο παίκτης θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές περίπου 800 χιλ. ευρώ.

Ο Κουντέ αγωνίζεται ως 6ρο-8αρι και την περσινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μάιντς. Συνολικά μετράει 70 συμμετοχές (4 γκολ, 1 ασίστ) στην γερμανική ομάδα, ενώ είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική του Καμερούν (1 γκολ).

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο διεθνής άσος από το Καμερούν γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Αλκομπέντας το 2012 και την επόμενη σεζόν παρέμεινε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο Κουντέ αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» για δύο χρόνια πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εξτρεμαδούρα τη σεζόν 2016/17 και τη Γρανάδα (2017/18). Το καλοκαίρι του 2018 άφησε την Ισπανία και μετακόμισε στη Μάιντς. Στον γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν.
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.