Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ

Euro 2020: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2021 18:13
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ήδη τα 5 γκολ στο Euro 2020 και είναι το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Δείτε τη λίστα των προπορευόμενων και τις αποδόσεις για το «χρυσό παπούτσι» του τουρνουά.

Η φάση ομίλων του Euro 2020 ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τα 8 ζευγάρια των νοκ-άουτ, τα οποία ξεκινούν το Σάββατο (26/6).

Όσον αφορά τη μάχη του πρώτου σκόρερ, το μεγάλο φαβορί είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε ήδη τα 5 γκολ στη διοργάνωση και φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. Μόλις δύο παίκτες έχουν πετύχει περισσότερα γκολ σε τελική φάση Euro, οι Γάλλοι Μισέλ Πλατινί (9, 1984) και Αντουάν Γκριεζμάν (6, 2016).

Ρονάλντο και Λουκάκου τα δύο φαβορί


Κοιτώντας τις αποδόσεις της Stoiximan, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.70 για να κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Στην 2η θέση των αποδόσεων βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος μετράει 3 γκολ με το Βέλγιο. Το ενδεχόμενο ο φορ του Βελγίου να βγει πρώτος σκόρερ στο τουρνουά προσφέρεται στο 7.00. Αξίζει να σημειωθεί πως Πορτογαλία και Βέλγιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη φάση των «16» κι έτσι ένας εκ των Ρονάλντο/Λουκάκου θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση.

Ποιοι άλλοι έχουν σκοράρει 3 γκολ


Τρία γκολ στο τουρνουά έχουν σημειώσει επίσης οι Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, Πάτρικ Σικ, Έμιλ Φόρσμπεργκ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον τελευταίο να μην συνεχίζει στο τουρνουά μετά τον αποκλεισμό της Πολωνίας.

Ο Βαϊνάλντουμ σκόραρε δύο γκολ στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Βόρεια Μακεδονία, είχε σκοράρει άλλο ένα στην πρεμιέρα με την Ουκρανία και προσφέρεται στο 18.00. Αντίπαλος των «οράνιε» στους «16» είναι η Τσεχία του Πάτρικ Σικ, ο οποίος μετράει τρία γκολ στο τουρνουά, με κορυφαίο φυσικά αυτό από το κέντρο που σημείωσε στο παιχνίδι με την Σκωτία. Ο φορ της Λεβερκούζεν είχε πετύχει δύο τέρματα σ’ εκείνο το παιχνίδι καθώς και άλλο ένα με πέναλτι στο ματς με την Κροατία και το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ βρίσκεται στο 20.00.

Από την άλλη, ο Φόρσμπεργκ σημείωσε δύο τέρματα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Σουηδίας με την Πολωνία, είχε πετύχει και γκολ με πέναλτι στο ματς με την Σλοβακία κι έφτασε έτσι τα 3 στο τουρνουά. Ωστόσο το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ προσφέρεται στο 50.00.

Μπενζεμά, Ντεπάι και Ιμόμπιλε


Τρίτο φαβορί με βάση τις αποδόσεις της Stoiximan είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Πορτογαλία. Το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ προσφέρεται στο 12.00. Ακολουθεί ο Ολλανδός Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος μετράει δύο γκολ και προσφέρεται στο 15.00. Λίγο πιο πάνω, σε απόδοση 18.00, βρίσκουμε τον Ιταλό επιθετικό, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχει σκοράρει δύο τέρματα στο τουρνουά.

«Άσφαιροι» Κέιν και Εμπαπέ


Κίλιαν Εμπαπέ και Χάρι Κέιν ήταν δύο από τα μεγάλα φαβορί για το «χρυσό παπούτσι» του τουρνουά, ωστόσο αμφότεροι δεν έχουν σκοράρει κάποιο γκολ ακόμα στη διοργάνωση. Έτσι το ενδεχόμενο ο Γάλλος επιθετικός να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά βρίσκεται πλέον στο 30.00, ενώ αυτό του Άγγλου φορ στο 45.00.

Ο πρώτος σκόρερ του Euro 2016, Αντουάν Γκριεζμάν έχει μόλις ένα γκολ και προσφέρεται στο 30.00, όπως και ο Γερμανός, Κάι Χάβερτς, ο οποίος έχει δύο τέρματα με την «νασιοναλμανσάφτ». Δύο τέρματα έχει σκοράρει και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, τα μοναδικά της Αγγλίας μέχρι τώρα στο τουρνουά, και προσφέρεται στο 35.00 για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.
Euro 2020: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών - Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) - [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ |

Πρώτοι σκόρερ μέχρι τώρα στο Euro 2020:


5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)

3 γκολ

Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο)
Πάτρικ Σικ (Τσεχία0
Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Ολλανδία)
Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία)
Έμιλ Φόρσμπεργκ (Σουηδία)

2 γκολ

Ιβάν Πέρισιτς (Κροατία)
Καρίμ Μπενζεμά (Γαλλία)
Μανουέλ Λοκατέλι (Ιταλία)
Σερντάν Σακίρι (Ελβετία)
Γιουσούφ Πούλσεν (Δανία)
Κάι Χάβερτς (Γερμανία)
Μέμφις Ντεπάι (Ολλανδία)
Ρομάν Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία)
Ραχίμ Στέρλινγκ (Αγγλία)
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ιταλία)
Ντεζέλ Ντάμφρις (Ολλανδία)
Αντρί Γιαρμολένκο (Ουκρανία)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις