Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κέρδισε Κράσνονταρ και... Σουρλή (video)

Ολυμπιακός: Κέρδισε Κράσνονταρ και... Σουρλή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2021 21:02
Ο Ολυμπιακός με γκολ του 18χρονου Σουρλή (81') επικράτησε με 1-0 της Κράσνονταρ στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους το οποίο ολοκληρώθηκε στο 83' λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2x2 στις φιλικές αναμετρήσεις του επί αυστριακού εδάφους, αφού μια μέρα μετά τη νίκη επί της Βολφσμπέργκερ (1-0), επικράτησε με 1-0 της Κράσνονταρ, σ’ ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 83ο λεπτό λόγω της πολύ δυνατής βροχής.

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε μεγάλες φάσεις. Στο 20ο λεπτό ο Χασάν έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά, ενώ πέντε λεπτά η προσπάθεια του Καμπελά από πλευράς Ρώσων είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο μέρος η Κράσνονταρ ήταν πιο επιθετική και είχε δύο καλές στιγμές με προσπάθειες του Καμπελά αλλά ο Κρίστινσον κράτησε το μηδέν. Στο 75’ ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον Κουντέ ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο και από τον Καμερουνέζο ξεκίνησε η φάση του «ερυθρόλευκου» γκολ. Στο 81’ οι Πειραιώτες πίεσαν ψηλά και έκλεψαν με τον Κουντέ, αυτός έδωσε στον Ελ Αραμπί κι ο Μαροκινός με τη σειρά του στον Σουρλή, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η βροχή που είχε κάνει την εμφάνιση της στο τελευταίο τέταρτο άρχισε να δυναμώνει όλο και περισσότερο, αναγκάζοντας τον διαιτητή μετά από σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων να σφυρίξει τη λήξη στο 83ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Πρώτο ημίχρονο): Τζολάκης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

Ολυμπιακός (Δεύτερο ημίχρονο): Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Σουρλής, Αβραάμ, Αποστολόπουλος, Πέπε, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί (Κουντέ, Τσούμιτς,Καλογερόπουλος)

Κρασνοντάρ: Αγκάτσεφ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάγιο, Στότσκι, Τσερνίκοφ, Γκαζίνσκι, Σπέρτσιαν, Καμπελά, Σουλειμάνοβ, Ίλι

Τα στιγμιότυπα:




Το γκολ του Σουρλή:




Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.