Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νικοπολίδης: «Στον Παναθηναϊκό με θεωρούσαν τελειωμένο, ήθελα να αποδείξω στον Ολυμπιακό»

Νικοπολίδης: «Στον Παναθηναϊκό με θεωρούσαν τελειωμένο, ήθελα να αποδείξω στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/7/2021 13:27
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, για τους λόγους της απόφασης του και φυσικά για το Euro 2004.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο και αναφέρθηκε φυσικά στην μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό και τους λόγους που πήρε αυτήν την απόφαση.

«Όταν δεν σου ανανεώνει κάποιος το συμβόλαιο ή δεν σου κάνει την προσφορά αυτή που νομίζεις, ουσιαστικά σου λένε ότι πλέον δεν πιστεύουμε σε εσένα. Αυτό αισθάνθηκα και γι΄ αυτό έφυγα. Ήταν η γενικότερη συμπεριφορά και η χαμηλή προσφορά που μου έκαναν», ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ενώ τόνισε πως υπήρχε περίπτωση να μείνει να υπήρχε μία καλύτερη συμφωνία.

«Ζητήσαμε από τον κύριο Μπάγεβιτς να πάρουμε πέντε μέρες παραπάνω άδεια μετά το Euro. Μας είπε να ακολουθήσουμε κανονικά την αποστολή και την πρώτη εβδομάδα να μην κάνουμε προπόνηση.

Όταν πήγα με την ομάδα, έκανα προπόνηση κανονικά. Ήταν μεγάλη η αγωνία. Είχε μπει ο επόμενος στόχος. Ήθελα να δείξω την αξία μου και να μείνω στην ομάδα του Ολυμπιακού ως ένας επιτυχημένος τερματοφύλακας. Και στον Παναθηναϊκό στα 33 με θεωρούσαν τελειωμένο»
.




«Ήταν θέμα αποδείξεων. Σε θεωρεί κάποιος ότι είσαι τελειωμένος και του αποδεικνύεις ότι κάνει λάθος, γιατί εγώ έπαιξα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Από το 2004 και μετά νομίζω το κατάλαβαν κι οι ίδιοι. Αλλά ήταν πολύ αργά»συνέχισε ο Έλληνας προπονητής πλέον ενώ υποστήριξε πως το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν να μην πάει στον Ολυμπιακό».

Αναφέρθηκε έπειτα και στο πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού αλλά και σε αυτό της Λεωφόρου. «Ουσιαστικά αντιμετώπιζα το παρελθόν μου. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Ήμουν 15 χρόνια στον Παναθηναϊκό, αντιμετώπιζα όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Πριν το παιχνίδι αισθανόμουν μέσα στο ματς ήθελα να κερδίσω

Στη Λεωφόρο ήταν ένα γήπεδο που με περίμενε. Αυτό που είδα ήταν 3-4 πιστόλια με φωτοφολίδες να περνάνε ξυστά»

«Ολυμπιακός ήμουν πριν πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το βράδυ πηγαίνω και κοιμάμαι ήσυχος. Με εντιμότητα υπηρέτησα και υπηρετώ όλες τις ομάδες στις οποίες εργάστηκα και εργάζομαι»
, τόνισε ο Αντώνης Νικοπολίδης.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.