Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Euro 2020: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/7/2021 16:05
Ο Τόνι Κρόος με μία ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram έκανε γνωστή την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας με την οποία βέβαια έφτασε στην κορυφή του κόσμου το 2014.

Το Euro 2020 ήταν η τελευταία διοργάνωση του Τόνι Κρόος με την φανέλα της εθνικής του καθώς ο 31χρονος μέσος ανακοίνωσε την απόφαση του. Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν παραξένεψε το κοινό καθώς μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Αγλλία, ο μέσος των «πάντσερ» είχε αφήσει να εννοηθεί πως αυτό θα ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι.

Έτσι μετά από 106 εμφανίσεις με 17 γκολ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κρόος βάζει τέλος σε μία σπουδαία διεθνή καριέρα, ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες των «πάντσερ».

«Θέλω πλέον να αφοσιωθώ πλήρως στις υποχρεώσεις μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής σε μήνυμά του στο instagram.

«Τα έδωσα όλα, θα έφτανα στις 109 συμμετοχές μέχρι το φινάλε του Euro, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Είχα αντιληφθεί ότι δεν θα έπαιζα στο Μουντιάλ του 2022. Θέλω πλέον να επικεντρωθώ στους στόχους μου με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια.

Θα έχω πλέον χρόνο για ξεκούραση, πράγμα που δεν είχα στο παρελθόν, τα τελευταία 11 χρόνια όπου υπηρετούσα την εθνική ομάδα. Θέλω να γίνω και καλύτερος σύζυγος και πατέρας για την γυναίκα και τα τρία μου παιδιά. Ήταν τεράστια τιμή που φόρεσα τη φανέλα με το εθνόσημο. Το έκανα με πάθος και υπερηφάνεια.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τη στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή. Ευχαριστώ και όσους άσκησαν αρνητική κριτική και μου έδιναν κίνητρο να συνεχίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και τον Γιόακιμ Λεβ. Με έκανε διεθνή και Παγκόσμιο Κυπελλούχο. Με εμπιστεύθηκε. Ήταν τιμή μου, να προσέχετε, καλή τύχη στον Χάνσι Φλικ»
, ήταν το μήνυμα του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.