Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Χάιντουκ 1-3: Προβλημάτισαν αμυντικά οι «κίτρινοι» (video)

Άρης - Χάιντουκ 1-3: Προβλημάτισαν αμυντικά οι «κίτρινοι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2021 20:40
Ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 από την κροατική Χάιντουκ στο δεύτερο φιλικό που έγινε στο Οντράντσι της Σλοβενίας, με τους «κίτρινους» να πληρώνουν τα αμυντικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Άρης ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά από την Χάιντουκ Σπλιτ με 3-1. Οι «κίτρινοι» είχαν ορισμένα καλά διαστήματα, αλλά πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνα τους κι έδειξαν πως θέλουν ακόμα δουλειά, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση.

Η ομάδα του Μάντζιου βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αφού στο 7’ η άμυνα των «κίτρινων» ήταν πολύ ψηλά, ο Σιαμπάνης που βγήκε εκτός περιοχής δεν έκανε καλή απομάκρυνση και έστειλε τη μπάλα στον Λιβάγια, ο οποίος με λόμπα έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0 των Κροατών.

Η Χάιντουκ πατούσε καλύτερα, έχοντας δοκάρι κι άλλη μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Άρης έβγαλε αντίδραση και στο 23’ ισοφάρισε με τον Χατζηπιρπιρίδη έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία των «κίτρινων».

Ο Άρης ισορρόπησε και στο δεύτερο μέρος είχε τρεις καλές ευκαιρίες με Μαντσίνι (2) και Γκάμα για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Αυτή δεν ήρθε και η Χάιντουκ «καθάρισε» τη νίκη με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με τους Ζάιρο (72’) και Λιούμπιτσιτς (78’), εκμεταλλευόμενη τις κακές αντιδράσεις στην άμυνα της ελληνικής ομάδας.

Να σημειωθεί πως χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ιζέτ Χαϊροβιτς παίζοντας στο 20λεπτο του αγώνα, αρχικά πίσω από τον Μάνο, ως 10αρι και αργότερα στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Ασλανίδης (46’ Μπεναλουάν), Δεληζήσης, Ματίγια (71’ Κριμιτζάς), Γκαρσία (46’ Σάσα), Χατζηπιρπιρίδης (46’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (Τσαγκαλίδης 71’), Μπρούνο (63’ Μάνος), Μαντσίνι (71’ Χαϊροβιτς)

ΧΑΪΝΤΟΥΚ: Πόσαβετς, Ντέλοβα, Σίμιτς, Έλεζ, Τσόλινα, Ατανάσοφ, Βούκοβιτς, Σαχίτι, Λιβάγια, Μπίουκ, Μλάκαρ

Η 11αδα της Χάιντουκ από το 59’ και μετά: Σέντιτς, Ντιμιτρόφ, Μπρκλιάτσα, Τσάλουσιτς, Ζάιρο, Σκάριτσιτς, Τσούιτς, Ντόλτσεκ, Τσούμπελιτς, Λιούμπισιτς, Διαμαντάκος

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις του Μάντζιου:




Τα γκολ:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.